Soru Mi backup eu romda çalışırmı

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Selam.
Arkadaşlar ben eu roma geçerken herşeyimi aktarmak istiyorum bunu mi backup ile yapabilirmiyim (fotoğrafta attığım gibi) bu işlemi yapabilirmiyim yapamazsam dosyalarımı nasıl taşıyabilirim bana önemli olan uygulamalar( 1 tane oyun 12 gb tekrar indirmek uzun sürer)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Varmı cevap arkadaşlar?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Evet çalışır ama çok sağlıklı olmaz. Çalışmayan uygulamalar, atarılmayan veriler olabiliyor. Düzgün bir yedek almak için root yetkisine ihtiyacınız var. Swift Backup veya Migrate konularını inceleyebilirsiniz.

Bir de konularınızı güncellemek için mesaj yazmak yerine en altta yer alan yükselt butonunu kullanabilirsiniz.

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Evet çalışır ama çok sağlıklı olmaz. Çalışmayan uygulamalar, atarılmayan veriler olabiliyor. Düzgün bir yedek almak için root yetkisine ihtiyacınız var. Swift Backup veya Migrate konularını inceleyebilirsiniz.

Bir de konularınızı güncellemek için mesaj yazmak yerine en altta yer alan yükselt butonunu kullanabilirsiniz.
Telefonda root twrp vs. Yok onlar olmadan yapamamı mesela android klasörünü kopyalasam sonra tekrardan yapıştırsam olmazmı

Taptalkda öne çıkarma tuşunu bulamadım

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Telefonda root twrp vs. Yok onlar olmadan yapamamı mesela android klasörünü kopyalasam sonra tekrardan yapıştırsam olmazmı

Taptalkda öne çıkarma tuşunu bulamadım

Bir deneyin ama çok büyük ihtimalle hayır olmaz... Yine de denemenin zararı yok.

Eğer bootloader kilidiniz de açık değilse zaten kilit açılırken cihazınız sıfırlanacak. Tavsiyem sıfırlanma sonrasında yedeksiz tertemiz bir kurulum yapın ve ondan sonra yedeklerinizi düzgün bir programla alın.

Yükselt butonu için web sürümünü kullanın.

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Bir deneyin ama çok büyük ihtimalle hayır olmaz... Yine de denemenin zararı yok.

Eğer bootloader kilidiniz de açık değilse zaten kilit açılırken cihazınız sıfırlanacak. Tavsiyem sıfırlanma sonrasında yedeksiz tertemiz bir kurulum yapın ve ondan sonra yedeklerinizi düzgün bir programla alın.

Yükselt butonu için web sürümünü kullanın.
Zaten bl yi açınca hemen eu kuracağım peki mesela ben androidi kopyaladım ve eu ya yapıştırdım olmadı diyelim ne yapmam lazım tekrardan heosini silmemi gerek?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Evet silip baştan kurmanız gerekir.