- Adım
- Harun
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 28
Ben Airdots Pro almayı düşünüyorum fakat çoğu kişi Youtube'da, Netflix'te gecikme var diyor. Doğru mu?
Yok hocam öyle bir şey kendim kullanıyorum uzun zamandır öyle bir sıkıntı sorun yaşamadım hiç tavsiye ederim yaniBen Airdots Pro almayı düşünüyorum fakat çoğu kişi Youtube'da, Netflix'te gecikme var diyor. Doğru mu?
Teşekkür ederim hocam cevabınız için. O halde gecikme yaşayanların çoğunun telefonunda daha eski bir Bluetooth çipi var.Yok hocam öyle bir şey kendim kullanıyorum uzun zamandır öyle bir sıkıntı sorun yaşamadım hiç tavsiye ederim yani
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Onlaeınkini bilmem ama ben yapamadım şu ana kadar sorun. Rica ederim hocamTeşekkür ederim hocam cevabınız için. O halde gecikme yaşayanların çoğunun telefonunda daha eski bir Bluetooth çipi var.
Peki ya görüşme kalitesi nasıl hocam? Ses kalitesi olarakta herhangi bir kulaklığı(kablolu-kablosuz) örnek gösterebilir misiniz? Ve son olarakta sizce fiyatını hakediyor mu?Onlaeınkini bilmem ama ben yapamadım şu ana kadar sorun. Rica ederim hocam
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Kardeşim kapalı alanda iyi olabilir ama açık hava da tatmin etmeyebilir ben airdots pro 2 yi kullanıyorum aşırı memnunumPeki ya görüşme kalitesi nasıl hocam? Ses kalitesi olarakta herhangi bir kulaklığı(kablolu-kablosuz) örnek gösterebilir misiniz? Ve son olarakta sizce fiyatını hakediyor mu?
Şuanda bende Airdots var ve mikrofonundan dolayı baya şikayetçiyim, bu yüzden bir üst modele yükselmek istiyorum. Fazla bir kalite beklemiyorum zaten mikrofonundan. Sadece yanımdan geçen arabaların sesi, telefonun diğer ucundakinin kulağını tırmalamasın, sesimi net alsın yeter.Kardeşim kapalı alanda iyi olabilir ama açık hava da tatmin etmeyebilir ben airdots pro 2 yi kullanırım aşırı memnunum
benim düşüncelerim airdots pro gene yansıtır gibi me geliyor alabiliyorsan airdots pro 2 yi al kardeşimŞuanda bende Airdots var ve mikrofonundan dolayı baya şikayetçiyim, bu yüzden bir üst modele yükselmek istiyorum. Fazla bir kalite beklemiyorum zaten mikrofonundan. Sadece yanımdan geçen arabaların sesi, telefonun diğer ucundakinin kulağını tırmalamasın, sesimi net alsın yeter.
Arada 180₺ oynuyor ve o kadar bütçem yok maalesefbenim düşüncelerim airdots pro gene yansıtır gibi me geliyor alabiliyorsan airdots pro 2 yi al kardeşim