Yardım Mi air2 se orjinal olup olmadığı?

barmanbek

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ulaş
Cihazım
iphone 6
Konular
1
Arkadaşlar merhaba ; bir 2. El sitesinden mi air 2 se modelini aldim ( 100 tl ye ) satici orjinal ve sifir dedi. Yani bu fiyata orjinal ve sifir olmasi dikkatimi cekti. Urunu iade edebilirim geldikten sonra bu urunun orjinal olup olmadigini nasil anlarim? Guncelleme yapmam gereklimi? ( ios kullaniyorum kendim , android de var ve mi telefon kullanan arkadasim da var. ) internetten bu urunun sahtesini gosteren bir gorsel vs bulamadim. Bana yardim ederseniz sevinirim.

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Arkadaşlar merhaba ; bir 2. El sitesinden mi air 2 se modelini aldim ( 100 tl ye ) satici orjinal ve sifir dedi. Yani bu fiyata orjinal ve sifir olmasi dikkatimi cekti. Urunu iade edebilirim geldikten sonra bu urunun orjinal olup olmadigini nasil anlarim? Guncelleme yapmam gereklimi? ( ios kullaniyorum kendim , android de var ve mi telefon kullanan arkadasim da var. ) internetten bu urunun sahtesini gosteren bir gorsel vs bulamadim. Bana yardim ederseniz sevinirim.
100 TL olması çakma olduğunu garantiliyor hocam

barmanbek

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ulaş
Cihazım
iphone 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100 TL olması çakma olduğunu garantiliyor hocam
evet ama satıcı inatla orjinal dediği için çakma bende tahmin edebiliyorum da bir umut işte :) eğer kutuyu açmadan bile ayırt edebileceğim bir şeyler varsa yazarsanız çok iyi olur.

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
evet ama satıcı inatla orjinal dediği için çakma bende tahmin edebiliyorum da bir umut işte :) eğer kutuyu açmadan bile ayırt edebileceğim bir şeyler varsa yazarsanız çok iyi olur.
Hocam bi sitede bunları kontrol edilmesi için bir alan var bulursam yazarım buraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Air 2 pronun bu konu hakkında videosu var bı fark olacağını sanmıyorum se ile görüntüsü aynı sonuçta
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bide buna ek olarak şöyle bir site var seri no ile bakılıyor

Son düzenleme:

m.menguc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3

bununla kulaklığın bilgilerini incele. codeclerden, vendordan anlarsın çakma olup olmadığını.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
hocam ürünün kutusu varsa arkasında s/n numarası olucak onu xiaomi nin ürün doğrulama kısmından bakabilirsiniz

barmanbek

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ulaş
Cihazım
iphone 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepinize çok teşekkür ederim. Ürün geldi evet tahmin ettiğimiz gibi çakma bir ürün ilk olarak video daki çakma üründeki hatalar ile aynı hata mevcut ( kulaklık bandı soldan ve sarj kablosu beyaz bir plastiğe takılmış ) ikinci olarak bluetooth scanner uygulamasında vendor kısmı : uknow bilinmiyor yani. bir de kulaktan çıkartınca müzik durmuyor. ilginç olan şey şu ki bu çakma android de vr airdots ve mi telefonda pop up açtı. ama sahte sarj kablosunun usb girişinden bile anladım orjinal incelemede hepsi siyahtı bendeki beyaz iade ediyorum. (tabiki satıcı zorluk çıkarıyor ama alacaktır aldığım 2.el sitesi müşterinin yanında ) siz siz olun dikkat edin. ben bendeki çakma nın kutu görselini ve bluetooth scanner uygulaması görüntülerini buraya ekledim. sanırım orjinalini alıcağım amazondan veya taotronics 79 pro düşünüyorum bilemedim.

Ekli dosyalar

• IMG_1477.JPG
    IMG_1477.JPG
    516,4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1473.JPG
    IMG_1473.JPG
    2 MB · Görüntüleme: 20

husmer22

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hüsnü
Cihazım
mi9se
Konular
21
hepinize çok teşekkür ederim. Ürün geldi evet tahmin ettiğimiz gibi çakma bir ürün ilk olarak video daki çakma üründeki hatalar ile aynı hata mevcut ( kulaklık bandı soldan ve sarj kablosu beyaz bir plastiğe takılmış ) ikinci olarak bluetooth scanner uygulamasında vendor kısmı : uknow bilinmiyor yani. bir de kulaktan çıkartınca müzik durmuyor. ilginç olan şey şu ki bu çakma android de vr airdots ve mi telefonda pop up açtı. ama sahte sarj kablosunun usb girişinden bile anladım orjinal incelemede hepsi siyahtı bendeki beyaz iade ediyorum. (tabiki satıcı zorluk çıkarıyor ama alacaktır aldığım 2.el sitesi müşterinin yanında ) siz siz olun dikkat edin. ben bendeki çakma nın kutu görselini ve bluetooth scanner uygulaması görüntülerini buraya ekledim. sanırım orjinalini alıcağım amazondan veya taotronics 79 pro düşünüyorum bilemedim.
Üstat ben ürünü amazondan satıcı Amazon olmasına dikkat edin benimki orjjnal geldi. Herşeyiyle mükemmel olmuş gerçekten

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt