Yardım Mi air purifier 2h ağa bağlanmıyor

badgame33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
mi note 8 pro
Konular
1
1 hafta önce cihazı aldım. Cihazda ekran olmadığı için Mi home uygulamasına bağlanmadan ortamdaki hava kalitesini göremiyorum ve Manuel olarak ayarlamak icin uygulamanın olması lazım. Kardeşimin evinde mi home ile bağlamayı denedim ve bağlandı. Kendi evime getirdiğimde cihaz ağa bağlanamıyor ve bu yüzden tam olarak kullanamıyorum. Denediklerim:
Modem 2.4 ghz (zte h297a)
Modemin güvenlik duvarı kapalı
wpa/wpa2 seçili
Cihaz modemin dibinde
Mi home uygulamasından çini seçip denedim hiçbirinde sonuç değişmedi. Eğer çözümü yoksa çok vakit geçmeden iade edeceğim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
1 hafta önce cihazı aldım. Cihazda ekran olmadığı için Mi home uygulamasına bağlanmadan ortamdaki hava kalitesini göremiyorum ve Manuel olarak ayarlamak icin uygulamanın olması lazım. Kardeşimin evinde mi home ile bağlamayı denedim ve bağlandı. Kendi evime getirdiğimde cihaz ağa bağlanamıyor ve bu yüzden tam olarak kullanamıyorum. Denediklerim:
wpa/wpa2 seçili
Cihaz modemin dibinde
Mi home uygulamasından çini seçip denedim hiçbirinde sonuç değişmedi. Eğer çözümü yoksa çok vakit geçmeden iade edeceğim.

Cihazınızı resetleme yapmadınız sanırım, cihazınız bir başka wifi de tanımlı olduğu için bağlanamıyorsunuz, arkasında ve üsttündeki tuşlara aynı anda 10 saniye basılı tutun cihazın wifi resetlemesini yapıyorsunuz, sonra evinizin wifi bağlanabilirsiniz.

Oyla:

badgame33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
mi note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızı resetleme yapmadınız sanırım, cihazınız bir başka wifi de tanımlı olduğu için bağlanamıyorsunuz, arkasında ve üsttündeki tuşlara aynı anda 10 saniye basılı tutun cihazın wifi resetlemesini yapıyorsunuz, sonra evinizin wifi bağlanabilirsiniz.
Yazmayı unutmuşum, onu yapmadan mi home uygulaması cihazı görmüyor zaten. Cihaz resetlemesini yapıyorum(üst ve arkadaki tuşlara 5 saniye basıyorum ses gelince bırakıyorum) ve 5 saniye sonra mi home uygulamasında cihaz gözüküyor cihaza basıyorum, resimde gözüktüğü gibi ilk 2 aşamayı geçiyor cihaz ağa bağlanırken zaman aşımına uğruyor.

Oyla:

casibao

Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Yazmayı unutmuşum, onu yapmadan mi home uygulaması cihazı görmüyor zaten. Cihaz resetlemesini yapıyorum(üst ve arkadaki tuşlara 5 saniye basıyorum ses gelince bırakıyorum) ve 5 saniye sonra mi home uygulamasında cihaz gözüküyor cihaza basıyorum, resimde gözüktüğü gibi ilk 2 aşamayı geçiyor cihaz ağa bağlanırken zaman aşımına uğruyor.

Farklı bir modeme bağlanmayı denermisiniz.

Oyla:

badgame33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
mi note 8 pro
Konular
1
Farklı bir modeme bağlanmayı denermisiniz.
Kardeşimin evindeki modeme sorunsuz bağlandı zaten ilk seferinde(huawei hg255s). Şuan eve farklı bir modem alma imkanım yok, modem arayüzünden yapabileceğim bir ayar yok mudur?

Oyla:

casibao

Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Kardeşimin evindeki modeme sorunsuz bağlandı zaten ilk seferinde(huawei hg255s). Şuan eve farklı bir modem alma imkanım yok, modem arayüzünden yapabileceğim bir ayar yok mudur?

internet bağlantısı çok yavaş değilse, maalesef aklıma farklı bir çözüm gelmiyor,

Oyla:

badgame33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
mi note 8 pro
Konular
1
internet bağlantısı çok yavaş değilse, maalesef aklıma farklı bir çözüm gelmiyor,
İnternet hızım 25 Mbps, sorunun hızdan kaynaklandığını sanmıyorum. Yine de teşekkürler, iade etmeden önce biraz daha bekleyeceğim belki bilen biri çıkar buradan.

Oyla:

can.iren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
mi air purifier
Konular
0
wpa/wpa2 seçili
Cihaz modemin dibinde

Arkadaşlar "mi air purifier 2h" hava temizleyici kurulumunu evdeki modem ile gerçekleştiremiyorsanız; evdeki modeminizi kapatın, android telefonunuzda kişisel bağlantı noktası oluşturun evdeki wi-fi ile aynı ssd ve aynı şifreyi belirleyin kurulumu bildiğiniz şekilde adımları izleyerek tamamlayın sonra android telefonunuzu kapatıp evdeki modeminizi açın işlem tamamdır kolay gelsin.

Oyla:
Üst Alt