Yardım Mi Açılış Ekranında Kaldı

jesus3423

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ünal
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
değerli forum yöneticileri ve forum üyleri kurallara bir göz atmış bulmakta olup konu açmadan önce daha önce bu konunun olup olmadığna bakınız kuralını görmüş bulunmakta olup günlerdir süren (2 gün ) araştımralarım sonucu bir çözüme ulaşamamış olup değerli yardımlarınızı beklemekteyim.

sorunu kısaca özetlemek gerekirse telefon dondu vesaire kapat aç yapayım fikrine kapılıp uygulamaya koydum ve o kapanıştan sonra daha açılmadı. şimdi forumlarda twrp ile sıfırla demişler fakat twrp yi bilgisayara indidrp kurmayı denedim. malesef twrp installer telfonu görmüyor ve şunu da belirtmek isterim ki daha önce telefona twrp kurmuştum twrp ile magisk kurmuştum fakat nezaman twrp kursam telfondan açılmadı hiç hep biligsayardan açtım normalde daha önce twrp plus magsik yüklemiştim 2 yıl olmuşitur fakat onlar sonra yok mu oluyor kendilğinden biliyorum ne twrp kaldı ne magisk root denetleme app i ile kontrol ettim daha önce. ne yapmalıyım saygıdeğer bilgili arkadaşlarım teşekkrüler.
telefon :redmi 5 plus
mıuı: 11 bişey tam ne bilmiyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Xiaomi eski modeller donma yaptı, kapattınız ve yeniden açılmıyorsa klasik emmc arızasıdır. Yazılımla sıfırlama ile düzelecek bir durum değil malesef. Zaten durup dururken de yazılım bozulmaz. Tamiri yok diye biliyorum ama yine de araştırın. Aynı anda yeni cihazda araştırın :)

Oyla:

jesus3423

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ünal
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi eski modeller donma yaptı, kapattınız ve yeniden açılmıyorsa klasik emmc arızasıdır. Yazılımla sıfırlama ile düzelecek bir durum değil malesef. Zaten durup dururken de yazılım bozulmaz. Tamiri yok diye biliyorum ama yine de araştırın. Aynı anda yeni cihazda araştırın :)
hocam lütfen şaka yapıyorum diyin. :(

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam lütfen şaka yapıyorum diyin. :(
Hocam bu tür konularda şaka olmaz. Özellikle de doların yüksek olduğu, alım gücünün yerlerde gezdiği şu günlerde.. olay anladığım gibiyse emmc arızası malesef..

Oyla:

jesus3423

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ünal
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
hocam merhaba, emmc ile igili araştırma yaptım ve pek bişey bulamadım belki ben yanlış yazmış veya görememişimdir . emmc arızası nedir biraz aydınlatırmısınız şayet vaktiniz olur ise :) ve acaba telefoncuya veresem yapabilrmi maliyeti ne olur yoksa kimse bişey yapamaz direk ölmüşmüdür telefon diyorsunuz ?
ek olarak cevaplar biraz gecikmeli geliyor farkındayım elimde cihaz olmadığı için kütüphanenin bilgisayarından yazıyorum kusuruma bakmayın lütfen. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ek olarak hocam 2018 model telefon ne zaman eskidi benim gözümde gayet yeni gözüküyor bundan sonra xiaomi telefon almamalımıyım ?
2018 bir arabaya eski denebilirmi ? 4 yıl telefon için az bi ömür bence iphonler 10 yıl gidiyor taş gibi başka marka ya mı yönelmeliyim acaba taviylereniz nedir

Oyla:

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Aynı sorunu Mi 8 SE de yaşadım.Malesef emmc arızası..Sağlam bir anakart bulursanız değiştirip kullanabiliyorsunuz ama bulabilmek mesele.
Yeni telefon bakın :/ Xiaomi bakmayın.

Oyla:

jesus3423

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ünal
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Aynı sorunu Mi 8 SE de yaşadım.Malesef emmc arızası..Sağlam bir anakart bulursanız değiştirip kullanabiliyorsunuz ama bulabilmek mesele.
Yeni telefon bakın :/ Xiaomi bakmayın.
çok teşekkürler hocam cevap için, marka önerebilirmisiniz ? apple dışında, malum fiyatlar dolayısıyla tabiki düşmanlığım yoktur kesinlikle apple'a yoksa yasak mı marka önermek ?

Oyla:

jesus3423

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ünal
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
bu arada sayın yöneticilerim, özür dilerim, yeni gördüm telefon tavsiyesi için yeni konu açmam gerekiyormuş galiba değilmi ? ve başka markaları paylaşmanın yasak olduğuyla ilgili bir kural görmedim o yüzden marka tavsiyesi alabilirim galiba yanlış olmaması için teyit ettirmek istedim

Oyla:

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Bütçeye göre öneri yapılabilir.Xiaomi beni Mi 8 SE de çok üzdü emmc arızasıyla. İlk defa duydum ve yaygın bir problem olduğunu gördüm.Oysa çok memnumdum 5-6 sene kullanırim derken 3. senede cortlaması hoş değil.Herkesin başına gelecek diye bir şey yok ama gelince de insan soğuyor.Premium bir telefondu.Bütçenizii bilmiyorum ama eğer f/p olarak bütçenize yakın xiaomiden başka bir model varsa onu alın derim. RN 10 pro ve A52 yakın fiyattalardı ben A52 nin çerçeve esneme problemi var diye RN 10 Pro aldım ama bunda da varmış.Bilseydim A52 alırdım.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bu arada sayın yöneticilerim, özür dilerim, yeni gördüm telefon tavsiyesi için yeni konu açmam gerekiyormuş galiba değilmi ? ve başka markaları paylaşmanın yasak olduğuyla ilgili bir kural görmedim o yüzden marka tavsiyesi alabilirim galiba yanlış olmaması için teyit ettirmek istedim

Farklı marka önerisi veya tavsiyesi il ilgili her hangi bir problem yok hocam fakat söylediğiniz gibi farklı bir konuda yardım almak için yeni bir konu açmanız çok daha uygun olacaktır.

Oyla:
Üst Alt