Sohbet Mi A3 ten Alcatel 3 x 2019'a

VolkanMervem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
24
Merhabalar arkadaşlar Xiaomi Mi A3 almıştım fakat bu ekran parlaklığı kendiliğinden açılıp kapanması canımı sıktı yıllardır Xiaomi'nin birçok modelini kullanmış biri olarak bir anda kendimi Alcatel 3x 2019 da buldum. Değişiklik olsun dedim 1000 TL ye sıfır kapalı kutu adıma faturalı aldım umarım hata yapmadım huzurlu geceler dilerim.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Sırf bu nedenle değiştirdiyseniz yazık olmuş açıkçası. A3 benimde oldukça iyi buldulduğum bir cihazdı. Şuan biraz "Attan inip, eşeğe binmek." olmuş gibi. Hayırlısı olsun ne diyelim.

VolkanMervem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlarda ekran diyip otomatik parlakligi kapaticaksiniz oldu bitti mi a3 varken alcatelde bence hata olmus
Hayırlısı olsun ya kullanırım bir süre kısmet olursa param da olursa güzel bir Xiaomi alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf bu nedenle değiştirdiyseniz yazık olmuş açıkçası. A3 benimde oldukça iyi buldulduğum bir cihazdı. Şuan biraz "Attan inip, eşeğe binmek." olmuş gibi. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Aynen hayırlısı olsun

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hayırlı olsun hocam. O fiyat perfonmans aralığında alabileceğiniz en iyi telefonlardan birini almışsınız. A3 cihazınızı sattınız mı yoksa aileden birine mi hediye ettiniz hocam?

VolkanMervem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun hocam. O fiyat perfonmans aralığında alabileceğiniz en iyi telefonlardan birini almışsınız. A3 cihazınızı sattınız mı yoksa aileden birine mi hediye ettiniz hocam?
Teşekkür ederim hocam sattım

Üst Alt