Yardım Mi A3 Sürekli Açılıp Kapanıyor

emrey.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Xiaomi Mi A3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, Xiaomi Mi A3 cihazım müzik dinlerken bir anda kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Android One yazısı geliyor daha telefon açılmadan hala Android One yazısı varken kapanıp tekrar otomatik olarak kendini açmaya çalışıyor sonrasında tekrar kapanıyor. Bu şekilde bir döngüye girdi cihazım ve hiçbir işlem yapamıyorum.

Kapatma ve ses kısma tuşlarına basarak fastboot ekranına girdiğimde fastboot logosu geliyor ancak daha ekran gelmeden tekrardan cihaz kapanıyor ve döngüye devam ediyor. Cihazı aldığım haliyle kullanıyorum rom, kilit kaldırma vs. hiçbir şey yok zaten çok anladığım şeyler değiller.

Özet olarak cihazım Siyah Ekran - Android One ekranı arasında bir döngüye girmiş durumda ve tuşlara basmak, fastboot ekranına girmeye çalışmak fayda etmiyor. Düzletmek için ne yapmam gereklidir yardımlarınızı bekliyorum :)

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
42
Recovery e girebiliyomusun format data seçip deneyebilirsin..

POCO X3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Merhabalar, Xiaomi Mi A3 cihazım müzik dinlerken bir anda kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Android One yazısı geliyor daha telefon açılmadan hala Android One yazısı varken kapanıp tekrar otomatik olarak kendini açmaya çalışıyor sonrasında tekrar kapanıyor. Bu şekilde bir döngüye girdi cihazım ve hiçbir işlem yapamıyorum.

Kapatma ve ses kısma tuşlarına basarak fastboot ekranına girdiğimde fastboot logosu geliyor ancak daha ekran gelmeden tekrardan cihaz kapanıyor ve döngüye devam ediyor. Cihazı aldığım haliyle kullanıyorum rom, kilit kaldırma vs. hiçbir şey yok zaten çok anladığım şeyler değiller.

Özet olarak cihazım Siyah Ekran - Android One ekranı arasında bir döngüye girmiş durumda ve tuşlara basmak, fastboot ekranına girmeye çalışmak fayda etmiyor. Düzletmek için ne yapmam gereklidir yardımlarınızı bekliyorum :)
Hocam büyük ihtimalle güç tuşunuz basılı kalmış olabilir veya güç tuşuna sıvı temas etmiş olabilir

Oyla:

emrey.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl oldu anlamadım ama saatlerce o halde kaldıktan sonra kendi kendine açıldı. Umarım aynı sorun tekrar yaşanmaz. Teşekkürler yorumlarınız için

Oyla:
Üst Alt