Yardım Mi a3 ses sorunu

MiA3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi A3
Konular
10
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda gün içerisinde 2-3 aramada yaşadığım bir sorun baş gösterdi başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim. Arama yaparken karşı taraf telefonu açınca onun sesini duymuyorum. Fakat karşı taraf beni duyuyormuş. Çağrıyı sonlandirip yeniden arıyorum karşı taraf telefonu açtığında yine benim sesimi duyuyormuş fakat yine ben duymuyorum. Ardından tekrar aramamda yada daha sonra aramamda karşı tarafta beni duyuyor bende onu duyuyorum. Değişik bir durum malesef.

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
İlk defa duyuyorum fakat fabrika ayarlarına geri dönün muhtemelen düzelir . Düzelmezse garantili ise garantiye gönderin

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
garantilik bir durum değil bu bende de var stok romda konuşma yaparken sesi kısıp tekrar açınca düzeliyor ilk etapta karşı tarafın sesi az geliyor aptalca bir hata olmalı

Oyla:

MiA3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi A3
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler
İlk defa duyuyorum fakat fabrika ayarlarına geri dönün muhtemelen düzelir . Düzelmezse garantili ise garantiye gönderin

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dene
garantilik bir durum değil bu bende de var stok romda konuşma yaparken sesi kısıp tekrar açınca düzeliyor ilk etapta karşı tarafın sesi az geliyor aptalca bir hata olmalı
Deneyim teşekkürler

Oyla:
Üst Alt