- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi a3
- Meslek
- Yazılım mühendisi
- Konular
- 6
Dostlar öncelikle nasıl yaptım derseniz tecrübe meselesi konuyu uzatmadan şöyle diyim verecgim link ten yazılımı indirin cihazı n kilidini aç yoktan sonra edl moduna alın ve umt de ln Multi modu seçip yazılım önceden zipten çıkarın son nra Multi modu seçtikten sonra yazlim dosyasından imagesi seçin cihazı bağlayın yazılımı atın tamamdır kanıtı aşağıda link:
Linki kopyalayıp chromeden aratın yazılımı indirin tamamdır selamlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazılımı attıktan sonra USB kabloyu çıkar ses açma power tuşunu basılı tut ki logosu gelince power tuşunu bırak ama ses açma tuşunu bırakma twrp açılacak wipe bölümün yes seçilip sifirlanan bölüme gir teli sıfırla reboot system yap ve cihaz açılacak orjinal miuinin keyfini çıkarDostlar öncelikle nasıl yaptım derseniz tecrübe meselesi konuyu uzatmadan şöyle diyim verecgim link ten yazılımı indirin cihazı n kilidini aç yoktan sonra edl moduna alın ve umt de ln Multi modu seçip yazılım önceden zipten çıkarın son nra Multi modu seçtikten sonra yazlim dosyasından imagesi seçin cihazı bağlayın yazılımı atın tamamdır kanıtı aşağıda link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir