- Adım
- Ceyhun
- Cihazım
- Mi a3
- Konular
- 15
Selam arkadaşlar mi a3 android 10 miui romu yukləsəm sorun olurmu
Her şeyi doğru yaparsanız bir sorun olmaz hocam. Kolay gelsinSelam arkadaşlar mi a3 android 10 miui romu yukləsəm sorun olurmu
Allah razi olsun hocam sürüm farkı varmı benim telefon android 10 şimdi ben miui11 kura bilirmiyim?Her şeyi doğru yaparsanız bir sorun olmaz hocam. Kolay gelsin
MIUI 12 - [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM
XDA'da birkaç kişi daha yazmış, bendeki olan kamerayı açınca olan renk sorununu, bununla alakalı bildiğiniz bir çözüm var mı ? Maalesef güncelleme ile alakalı büyük ihtimalle Android 10'u bekleyin!forum.miuiturkiye.net
Mi A3 cihazı için MiUi bağlantı Portudur. Tüm Miui özellikleri dahil. Mi CC9e Xiaomi.eu tabanına dayanmaktadır. Android sürümü 9'dur. Burda android 9 sürmü yazıbHer şeyi doğru yaparsanız bir sorun olmaz hocam. Kolay gelsin
MIUI 12 - [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM
XDA'da birkaç kişi daha yazmış, bendeki olan kamerayı açınca olan renk sorununu, bununla alakalı bildiğiniz bir çözüm var mı ? Maalesef güncelleme ile alakalı büyük ihtimalle Android 10'u bekleyin!forum.miuiturkiye.net
Evet hocam android 9 bir sorun olmaz android 10 da gelir rahat olabilirsiniz bir sorun olmazAllah razi olsun hocam sürüm farkı varmı benim telefon android 10 şimdi ben miui11 kura bilirmiyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi A3 cihazı için MiUi bağlantı Portudur. Tüm Miui özellikleri dahil. Mi CC9e Xiaomi.eu tabanına dayanmaktadır. Android sürümü 9'dur. Burda android 9 sürmü yazıb