Soru Mİ A3 kullananlara birkaç soru

ugurcansayan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğurcan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Bu cihazı satın almayı cidden düşünüyorum fakat aklımı kurcalayan birkaç soru işareti kaldı. Yanıtlayacak kullanıcılara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
  1. Cihazın ekranında yanma (burning) veya görüntü yapışması (ghosting) ile karşılaşan kimse var mıdır?
  2. Cihaz kutusunun içinden çıkan aksesuarlar nelerdir? Aksesuarlarda kılıf veya ekran koruyucu yoksa, tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı?
  3. Cihazın yazılımında kurulu gelen ve silinemeyen programlar var mıdır, varsa nelerdir? Örneğin Youtube kurulu ve silinemiyor, devre dışı bırakmak ya da adb komutuyla silmek mümkün müdür?
  4. Cihaza ait süreğen (kronik) herhangi bir sorun var mı, varsa nedir?
  5. Kutusundan çıktığı şekliyle veya güncellenmiş yalın Android mi kullanıyorsunuz, yoksa başka işletim sistemini deneyimlediyseniz tavsiye eder misiniz?

addidas_85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Best
Cihazım
Note 4 SD 32
Konular
0
Hocam kısaca cevap vereyim;
1. Henüz böyle bir şikayeti olana dek gelmedim. Hiç de duymadım hocam.
2. Kılıf da ekran koruyucu da çıkıyor kutudan.
3-5. Bunlar sizin Android ile ilgili bilginize bakar, ben kurcalar yaparım derseniz ikisi de mümkün ama ben çok anlamam uğraşamam derseniz ikisi de çok zorlu bir süreç. Ayrıca rom kurulumu diğer cihazlara göre çok daha karışık ve çökme olasılığı da biraz daha yüksek. En basit örneği her rom kurulumu sonrası twrp yüklemek lazım, bir defa unutup geri mi açtın hadi PC başına...
4. Genel anlamda bir sıkıntısı yok. Hele ki ekran çözünürlüğü olayına hiç takılmayın.

Oyla:

ugurcansayan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğurcan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kısaca cevap vereyim;
1. Henüz böyle bir şikayeti olana dek gelmedim. Hiç de duymadım hocam.
2. Kılıf da ekran koruyucu da çıkıyor kutudan.
3-5. Bunlar sizin Android ile ilgili bilginize bakar, ben kurcalar yaparım derseniz ikisi de mümkün ama ben çok anlamam uğraşamam derseniz ikisi de çok zorlu bir süreç. Ayrıca rom kurulumu diğer cihazlara göre çok daha karışık ve çökme olasılığı da biraz daha yüksek. En basit örneği her rom kurulumu sonrası twrp yüklemek lazım, bir defa unutup geri mi açtın hadi PC başına...
4. Genel anlamda bir sıkıntısı yok. Hele ki ekran çözünürlüğü olayına hiç takılmayın.
Yanıtınız için teşekkür ederim.

Bazı yerlerde telefon etme sırasında ekranın yanağa/kulağa götürülünce ekranın kapanmadığını okudum. Galiba bu ekran koruyucudan kaynaklanan bir sorun. Sensörlerde eksik varmış gibi görünmüyor

Oyla:

addidas_85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Best
Cihazım
Note 4 SD 32
Konular
0
Hocam sensör biraz yanda kaldığı için öyle oluyor, kullandıkça alışıyorsunuz yeni yerine. İlk günler bende de sıkıntı oluyordu ama artık fark etmiyorum bile.

Oyla:

ugurcansayan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğurcan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Hocam sensör biraz yanda kaldığı için öyle oluyor, kullandıkça alışıyorsunuz yeni yerine. İlk günler bende de sıkıntı oluyordu ama artık fark etmiyorum bile.
Anladım, öyleyse alışılacak bir şeyse sorun değil yani. Zamanında bir akıllının da dediği gibi "Telefon bozuk değil, siz doğru tutmayı bilmiyorsunuz."
Cevabınız için teşekkür ederim

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Ben de bir soru sormuş olayım kullananlara.

Ekran PPI değeri ve çözünürlüğü bence olması gerekenden (günümüz şartlarında) biraz düşük. Bu durumdan muzdarip misiniz? Amoled panel tatmin edici mi?

Oyla:

ugurcansayan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğurcan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Ben de bir soru sormuş olayım kullananlara.

Ekran PPI değeri ve çözünürlüğü bence olması gerekenden (günümüz şartlarında) biraz düşük. Bu durumdan muzdarip misiniz? Amoled panel tatmin edici mi?
Çıplak gözle görmek lazım onun için.

Ben paneli başarılı buldum. Yirmi santimden daha yakından bakmadığınız sürece pikselleri birbirinden ayırmak zor.

Oyla:

Proxsima

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Proxsima
Cihazım
Henüz yok
Konular
0

Modelinin arayüzünü diğer redmi note cihazları gibi yapabiliyor muyuz?

Oyla:
Üst Alt