Yardım Mi A3 kulaklık sesi

Bamuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hilmi Tuna
Cihazım
Mi A3
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Mi A3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Aranıza 1 ay önce Mi a3 alarak katıldım. Telefondan memnunum lakin kulaklık sesi hiç tatmin edici değil. Orjinal akg kulaklığımın iphone ve redmi s2 de gayet güzel bir sesi varken mi a3 e taktığımda zayıf bir ses alıyorum. Başka kulaklıkları denediysem de ses tatmin edici değil. Hatta farkettigim bir durum ise kulaklık kulağımda iken arama geldiğinde kulaklıktan gayet yüksek bir ses gelirken tekrardan müziğe geçince ses düşüyor. Spotify kullanıyorum müzik dinlemek için. Belki uygulamadandir diyip poweramp ve çeşitli oynatıcılar yükledim gene ses aynı. Ekolayzır programları kullandiysamda çözemedim. Telefonun ayarlar kısmında kulaklığa dair birşey zaten yok. Diğer Xiaomi modellerinde mevcut lakin saf Android den kaynaklı sanırım. Bluetooth kulaklıkta ses gayet iyi.Kablolu kulaklıkta yaşadığım bu sorun için ne önerirsiniz?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam gelecek güncellemelerde belki gelir bilemiyorum incelediğim kadarı ile Mi A1 cihazına gelmiş mi ekolayzer fakat sizin cihazda yok. Ancak bazı forumlarda oluduğum mesajlara göre aşağıdaki uygulama birazcıkta olsa işe yarıyormuş. Ayrıca örnek benim mi 9 da Bölge değiştirmel ses yüksekliğine etiki ediyor sizde bir deneyin isterseniz bölgeyi gürcistan olarak seçme şansınız varsa.

Ayrıca cihazınızda twrp ce root varsa bazı Magisk modülşeri mevcut ses için.

Oyla:

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Cihazda twrp varsa rootlayın.Dobly gibi moduller aşırı derecede arttırıyor sesi ve bozmuyor

Oyla:

Bamuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hilmi Tuna
Cihazım
Mi A3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gelecek güncellemelerde belki gelir bilemiyorum incelediğim kadarı ile Mi A1 cihazına gelmiş mi ekolayzer fakat sizin cihazda yok. Ancak bazı forumlarda oluduğum mesajlara göre aşağıdaki uygulama birazcıkta olsa işe yarıyormuş. Ayrıca örnek benim mi 9 da Bölge değiştirmel ses yüksekliğine etiki ediyor sizde bir deneyin isterseniz bölgeyi gürcistan olarak seçme şansınız varsa.

Ayrıca cihazınızda twrp ce root varsa bazı Magisk modülşeri mevcut ses için.
Teşekkürler cevabınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazda twrp varsa rootlayın.Dobly gibi moduller aşırı derecede arttırıyor sesi ve bozmuyor
Deneyeceğim teşekkürler

Oyla:
Üst Alt