Yardım Mİ A3 Block'lu Kaldı Açılmıyor

frudo0707

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yakup
Cihazım
mi a3
Konular
1
Mİ A3 Cihaza mi flash üzerinden rom yüklicektim bi alt miuı sürümüne geçmek için boatloder kilidi açık bir cihazdı mi flash üzerinden rom'u yüklerken alttaki seçeneklerden ' clean all and lock' yanlışlıkla seçili kalmış ve şuan cihaz açılmıyor ekran hiçbir şekilde açılmıyor pc ye port olarak bağlanıyor usb takınca pc cihazı görüyor fakat rom atamıyorum hello packet uyarısı veriyor, cihazın arka kapağını açıp testpointlere kısa devre de yaptırdım fakat bir gelişme olmadı yardım edebilirmisiniz cihaz açılmıyor

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Mİ A3 Cihaza mi flash üzerinden rom yüklicektim bi alt miuı sürümüne geçmek için boatloder kilidi açık bir cihazdı mi flash üzerinden rom'u yüklerken alttaki seçeneklerden ' clean all and lock' yanlışlıkla seçili kalmış ve şuan cihaz açılmıyor ekran hiçbir şekilde açılmıyor pc ye port olarak bağlanıyor usb takınca pc cihazı görüyor fakat rom atamıyorum hello packet uyarısı veriyor, cihazın arka kapağını açıp testpointlere kısa devre de yaptırdım fakat bir gelişme olmadı yardım edebilirmisiniz cihaz açılmıyor
Merhaba ile deneyin.
Verdiğim Dosyayı Zipten Çıkartın ve en son sürüm stock romunu indirin ve onun içersine atın sonra dosyayı Yine aynı şekilde Stock romun içersindeki img Klasörünün içine atın. Romu C Diske Taşıyın şimdi Mi Flash proyu açın size Mi Hesabı ekle diyecek Ekleyin yoksa Yeni oluşturun. Sonra Cihazı Test point ile bağlayın Mi Flash pro ile romu kurmaya başlayın.

Ekli dosyalar

• All_Script_FIX_V12.0.3.0.RFQMIXM_11.0.zip
    3,4 KB · Görüntüleme: 1
Oyla:

frudo0707

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yakup
Cihazım
mi a3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğiniz adımları harfiyen uyguladım mi tool dan mi flash sekmesinden C diskten rom'u flashla dedim 'file too large' hatası verdi

Oyla:

frudo0707

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yakup
Cihazım
mi a3
Konular
1
.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cmd üzerinden flashla
cihaz port olarak görünüyor fakat açılmadığı için minimal adb yada cmd den komut almıyor

cihaza kurduğum rom ' ' bu

Ekli dosyalar

• MiFlash 2021.2.26.0 9.08.2021 01_46_42.png
    MiFlash 2021.2.26.0 9.08.2021 01_46_42.png
    63 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
dediğiniz adımları harfiyen uyguladım mi tool dan mi flash sekmesinden C diskten rom'u flashla dedim 'file too large' hatası verdi
Android 11 romu indirin hocam. Mi flash pro ile kurulumu yapıyorsunuz değil mi hocam

Oyla:

frudo0707

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yakup
Cihazım
mi a3
Konular
1
evet mi flash pro ile yapıyorum flash işlemini , android 11 de herhangi belirli bir sürüm varmıdır yoksa herhangi bir global android 11 olurmu , bu arada şuan attığım rom mıuı 12 android 11

indirdiğim rom'un tipi fastboot mu recovey mi olmalı ?

Oyla:
Üst Alt