Sohbet Mi A2 veya Redmi Note 6 kullanan arkadaşlar konuya bakabilir mi?

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Merhabalar arkadaşlar, bir dostum A2 ve redmi note 6 serisi arasında kalmış ben o cihazları kullanmadığım için yanlış yönlendirmek istemiyorum. Sizden istediğim bu iki cihazı kullanan varsa sıkıntıların veyahut iyi yönlerini yazabilir mi?

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Bana kalırsa note 6 pro batarya ömrü vs. daha fazla tabi kamera olarak a2 daha iyi yazılım konusunda a2 saf android pek sevmiyorum ama. note 6 pro miui customada geçebilir. Tabii bunlar benin görüşüm daha bilgili arkadaşlar gerekli cevabı verirler. İyi akşamlar.

Y2AJ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Bil. Mühendisliği
Konular
2
Merhabalar arkadaşlar, bir dostum A2 ve redmi note 6 serisi arasında kalmış ben o cihazları kullanmadığım için yanlış yönlendirmek istemiyorum. Sizden istediğim bu iki cihazı kullanan varsa sıkıntıların veyahut iyi yönlerini yazabilir mi?
Öncelikle Note 6 Pro kullanıcısı olduğumu belirteyim ve başlayayım. Ben de zamanında o ikilemde kaldım ve bu seçimi yapmamın nedeni daha şık tasarım, miui arayüzünün avantajları ve batarya konusundaki üstünlüğü. Kamera konusunda çok büyük farklar yok diye düşünüyorum.

A2'nin de kendine göre avantajları var tabii; ilk güncellemeleri hemen alabilmesi, düz ekran tasarımı (eğer çentik sevmiyorsan).

Son olarak ben kesinlikle Note 6 Pro'yu tavsiye ediyorum çünkü kullanıp da aşırı memnun kaldığım bir cihaz.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt