Soru Mi A2 türkiye çıkış tarihi

Ömeralp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
sony c5
Konular
3
Arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum Mi A2 modelini almak için bekliyorum ama ne zaman çıkar bilmiyorum eğer çıkması uzun sürecekse note 5 pro global versiyon seçeneğine yönelmek istiyorum malum dolar gün gittikçe artıyor ve cepport kvk lı note 5 pro fiyatını 100 lira arttırmış biran önce almak istiyorum bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
Bu konu sizce bir haber mi? Ön ek seçiminde haber seçmiş ve haber bölümüne konu açmışsınız. Lütfen dikkat edelim. Sorunuz hakkında ise bir bilgim yok.

Ömeralp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
sony c5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sayın admin yeni üye olduğumu yazdım zaten anlamadığım için olduğu aşikar yine de teşekkür ederim

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
sayın admin yeni üye olduğumu yazdım zaten anlamadığım için olduğu aşikar yine de teşekkür ederim

Sadece bilgi verdim benim yanlış anlamayın. Birde note5 güzel cihazdır tavsiye ederim dolar böyle giderse daha çok zam görürüz.

Ömeralp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
sony c5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim sayın admin acemi olduğumdan naptığımı bilemedim. mi a2 nin uzun süre gelmeyeceğini bilsem zaten note 5 pro alıcağım global versiyonu çıkmış sanırım ve 20 band özelliği var mi a2 yide global olarak çıktığı ve 20 band özelliği olduğu için almak istiyordum tabi işlemci ve telefonun ince olmasıda beni cezbetti :)

Üst Alt