Yardım Mi A2 telefonum sarj olmuyor

Gainer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutluhan
Cihazım
Mi A2
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android One
Telefon Modeli
Mi A2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Android One arayüzü geliyor ve gidiyor bunu sürekli tekrarlıyor sarja taktığimda karantina sürecinde birkaç ayda bir olmaya başladı. Hatta bir kere kapandı 5 gün açılmadı. Yabancı forumlarda araştırdım bir çeşit jel sürülerek içine kaçan sıvıyı çıkarma maksadıyla düzeltilebilecegi yaziyordu. Karantina sürecinde oldugum icin garantiye gönderemedim. Bu arada dün çamaşır makinesinde usb type c dönüştürücüm yıkanmış. Kuruydu kulakligi takmak icin kullandim. Bunu yaptiktan sonra sarja taktim ve bu olay olmaya basladi. Genelde boyle durumlarda bazen sarjda birakiyorum sabaha karsi %100 olmus oluyor.

volkan38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
volkan alk
Cihazım
a2
Konular
0
Android One arayüzü geliyor ve gidiyor bunu sürekli tekrarlıyor sarja taktığimda karantina sürecinde birkaç ayda bir olmaya başladı. Hatta bir kere kapandı 5 gün açılmadı. Yabancı forumlarda araştırdım bir çeşit jel sürülerek içine kaçan sıvıyı çıkarma maksadıyla düzeltilebilecegi yaziyordu. Karantina sürecinde oldugum icin garantiye gönderemedim. Bu arada dün çamaşır makinesinde usb type c dönüştürücüm yıkanmış. Kuruydu kulakligi takmak icin kullandim. Bunu yaptiktan sonra sarja taktim ve bu olay olmaya basladi. Genelde boyle durumlarda bazen sarjda birakiyorum sabaha karsi %100 olmus oluyor.
hocam aynı sorun bende de var. martta oldu garantiye yolladım şarj soketi su almış kireçlenmiş dediler. bu sebeple 200tl ücret istediler. kabul etmedim ve geri yollamalarını söyledim. corona sebebiyle 2 gün önce telefonu aldım garantiden. enteresan bi şekilde düzelmişti. açıldı yüklemelerimi yaptım. bugün güncelleme geldi ve tekrar başlatmamı istedi sistem. tekrar başlat dedim ve telefon yine eski haline döndü. telefonun şarj olmasında sıkıntı yoktu ne önceden ne de garantiden döndükten sonra. yazılımsal bi sıkıntı olduğuna eminim. ama garanti ücret talep ediyor. sana sorum sendeyken telefon tekrar nasıl açıldı? 5 gün şarjda mı beklettin?

Oyla:
Üst Alt