Çözüldü Mi A2 Telefon açılmıyor android one ekranında takılı kalıyor. Bilgisi olan var mı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bluelitee

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çağkan
Cihazım
mi a2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9
Telefon Modeli
Mi A2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mi A2 Telefonum açılmıyor android one ekranında takılı kalıyor. Bilgisi olan var mı acaba

Bu konularda çok bilgi sahibi değilim can sıkıntısına telefonu rootlıyım dedim kaşındım başıma iş aldım.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu Videoya bakarak yapmayı denedim ama beceremedim herhalde

Videoda 7. dkya kadar geldim Rootu yüklerken sıkıntı yaşadım sanırım

Şu anki durum Anroid one ekranında telefon kalıyor. Kapattığımda otomatik kendi açılıyor yine Android one ekranında kalıyor.

izlediğim videodaki işlemleri tekrar yapmayı deneyeyim dedim bu sefer şöyle bir hata aldım "FAILED (remote: Device already : unlocked!)"

İnternetten araştırdım bu programı buldum XiaoMiTool bunu denerken de "Waiting for the device to be on and with usb debugging enabled." hatası alıyorum

Başka bi kaynaktanda hard reset i denedim son olarak Wipe data/factory reset işlemini yaptım. Bu işlemden sonra Recovery modu da açılmıyor artık.

Emin değilim ama telefon sıfırlandıktan sonra geliştirici seçenekleri ve usb hata ayıklama modu da kapandı herhalde tekrar onları açmam gerekiyordu. şimdi telefonda kilitlendiği için açamıyorum. Kaşıntının sonucu...

Telefonculara gösterecektim bugünde pazar açık yer bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Telefonunuz yeniden başlarken altta unlock yazıyorsa Fastboot moduna alıp mi flash üzerinden telefonunuza uygun orijinal rom flashlayın. Rehberler mevcut.

Oyla:

bluelitee

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çağkan
Cihazım
mi a2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başta yazıyordu hard reset işleminden sonra oda kayboldu şuan yazmıyor. mi flash üzerinden denediğimde "couldn't find flash script" hatası veriyor denediğim rom "jasmine_global_images_V10.0.2.0" acaba rom da mı sıkıntı var bilemiyorum tekrar rom indirip bir deneyeyim.

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
başta yazıyordu hard reset işleminden sonra oda kayboldu şuan yazmıyor. mi flash üzerinden denediğimde "couldn't find flash script" hatası veriyor denediğim rom "jasmine_global_images_V10.0.2.0" acaba rom da mı sıkıntı var bilemiyorum tekrar rom indirip bir deneyeyim.
Telefon tepki vermiyor mu tuşlara bastığınızda?

Oyla:

bluelitee

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çağkan
Cihazım
mi a2
Konular
1
Uygun rom için link verme şansınız var mı tekrar indirip bir deneyeyim. Fastboot kısmı açılıyor tuşlarla ama recorvery kısmı açılmıyor miflashı deneyince de "can not found file flash_all.bat" hatası alıyorum status kısmında. romu burdan indirdim doğru yer mi acaba

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Uygun rom için link verme şansınız var mı tekrar indirip bir deneyeyim. Fastboot kısmı açılıyor tuşlarla ama recorvery kısmı açılmıyor miflashı deneyince de "can not found file flash_all.bat" hatası alıyorum status kısmında. romu burdan indirdim doğru yer mi acaba
Açılış logosu altında unlocked yazıyor mu?
Pardon yazmıyor demişsiniz. Eğer öyleyse bootloader da kilitlenmiş sanırım. Mi flashtan rom yükleyemezsiniz.
Bundan sonrasını ben bilemiyorum hocam geçmiş olsun. Bilen biri yardımcı olacaktır

Oyla:

bluelitee

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çağkan
Cihazım
mi a2
Konular
1
Teşekkürler cevapların için. Baya kilitledim sanırım telefonu.

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Açılış logosu altında unlocked yazıyor mu?
Pardon yazmıyor demişsiniz. Eğer öyleyse bootloader da kilitlenmiş sanırım. Mi flashtan rom yükleyemezsiniz.
Bundan sonrasını ben bilemiyorum hocam geçmiş olsun. Bilen biri yardımcı olacaktır
Tekrar kilit açmayı dener misiniz?

Oyla:

bluelitee

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çağkan
Cihazım
mi a2
Konular
1
Mi unlock programı ile kilit açmayı deneyince verifying device kısmında çarpı veriyor ve üstte device unlocked No need to repeat unlock yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar araştırırken bu içeriği buldum

sırasıyla dediklerini yaptım sonucunda adroid one açılış ekranı kısmının en altına unlocked yazısı geldi ve telafon sıfırlandı rom u yükledi ve açıldı

belki başka arkadaşlarında başına gelir ben bu yolla çözdüm. yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler sorun çözüldü.

Şimdi tekrar root atmayı deneyeyim de bir daha bozayım :D:D

Son düzenleme:
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt