Yardım Mi A2 SORUN

Berna

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berna
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global beta
Telefon Modeli
Mi A2
Bootloader Kilidi
Açık
Daha önce "Ben yaklaşık 1 aydır xiaomi mi a2 kullaniyorum. Android 9'u 2 gün önce güncelledim ve bazı sıkıntılar oluştu. Güncellemeden önce rahatsız etmeyin özelliğini açtığımda aramalardan, bildirimlerden ya da twitter, instagramdan ses gelmiyordu medyaları ben açmadığım sürece ama güncellemeden sonra rahatsız etmeyin özelliğini açtığımda bildirimleri falan hiç görmedim giç ses yoktu sonra ayarını değiştirdim bu seferde medyalardan hiçbir şekilde ses gelmedi intagramdaki ya da twitterdaki videoların sesi yoktu, yine değiştirdim ayarını bu kez ise twitterda anasayfa yenilerken ses gelmeye başladı yani eskisi gibi olmuyor, bunun dışında alarmı 7'ye kurmama rağmen ekranı kilitlediğimde ekranda alarmım 5:26 olarak görünüyor ve en önemli sorun ise bu güncellemeden önce de vardı telefon konuşurken aniden sesi gidiyor, karşı taraf beni duyamıyor. Sıkıntılar bunlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim." sorunlarımı yazdım. Bana cihazı sıfırlamam söylendi. Sıfırladım ama aynı sorunlar devam ediyor. Alarm kurmama rağmen alarm kurmuşum gibi görünüyor. Bunun dışında rahatsız etmw modunu açtığımda twitterda sayfa yenileme ve beğenme yaptığımda ses geliyor, eğer medyayı kapatırsam bu seferde instagramda ya da twitterde videolerında sesi gidiyor. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190212-225141.png
    Screenshot_20190212-225141.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 4
Üst Alt