Soru Mi A2 mi, note6 programı mu?

hsynaltg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Altug
Cihazım
Redmi note 6 pr
Meslek
Güvenlik
Konular
9
Herkese merhabalar. Üç gün önce a2lite aldım arayüz konusu harici gayet memnunum. Eşime de mi almak istiyorum. Ya mia2 yada redmi note6pro alacağım. Note6 pro alırsam kendim kullanacağım. Bu arada note6 nin 3 gb/32gb modelinden alacağım. Sorum şu birinde android one var diğeri miu arayüzüne sahip. Note6 pro alırsam ileride sorun yaşar mıyım? Donma kasma vs gibi. 64 Luk al demeyin bütçemiz müsait değil. Sikintimi umarım anlatabilmisimdir. Saygılar...

Xiaomi_Bey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe Polat
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
6
Herkese merhabalar. Üç gün önce a2lite aldım arayüz konusu harici gayet memnunum. Eşime de mi almak istiyorum. Ya mia2 yada redmi note6pro alacağım. Note6 pro alırsam kendim kullanacağım. Bu arada note6 nin 3 gb/32gb modelinden alacağım. Sorum şu birinde android one var diğeri miu arayüzüne sahip. Note6 pro alırsam ileride sorun yaşar mıyım? Donma kasma vs gibi. 64 Luk al demeyin bütçemiz müsait değil. Sikintimi umarım anlatabilmisimdir. Saygılar...
Bir şey olmaz azıcık yavaş olabilir note6 çünkü a2 lite saf az uygulama geliyor onda ise bir sürü şey var.iyi forumlar

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
32 GB Note 6 pro alacağıma 64 GB Note 5 alırım.

32 GB olan da sistem olarak donma kasma olmaz.

Oyla:
Üst Alt