- Adım
- Faruk
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 8
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Android one ve güncel 9
- Telefon Modeli
- Mi A2 lite model no:M1805D1SG
- Bootloader Kilidi
- Açık
Herkese merhaba telefonu mi A2 lite yeni aldım fakat bazı sorularım var kullanan deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum. Android one ilk defa kullanıyorum daha önce başka telefonda MIUI kullandım.
1.telefonda parmak izi ile kilit açtığımda çok hafif titreşim ile açıyor bunu nasıl kapatabiliyorum
2.ekran görüntüsü almanın ekrana çift tıklama gibi bir yolu var mı
3. Ana ekrana cihazı kilitle tuşu widget olarak yok düğmeye basmadan kapatmak için ne yapmalı
4. Ekran kilitliyken bildirim çubuğunu aşağı kaydırılıyor bunu nasıl engellerim
5.navigasyon tuşları mesela geri tuşunu soldan sağa nasıl alabilirim yerlerini değiştirmek istiyorum
6. Açık uygulamaları kapatmak için hepsini sağa doğru kaydırmak gerekiyor tümünü kapat tuşuna ulaşmak için bunun çözümü var mı
Şimdilik aklıma gelenler bunlar şimdiden teşekkür ederim
1.telefonda parmak izi ile kilit açtığımda çok hafif titreşim ile açıyor bunu nasıl kapatabiliyorum
2.ekran görüntüsü almanın ekrana çift tıklama gibi bir yolu var mı
3. Ana ekrana cihazı kilitle tuşu widget olarak yok düğmeye basmadan kapatmak için ne yapmalı
4. Ekran kilitliyken bildirim çubuğunu aşağı kaydırılıyor bunu nasıl engellerim
5.navigasyon tuşları mesela geri tuşunu soldan sağa nasıl alabilirim yerlerini değiştirmek istiyorum
6. Açık uygulamaları kapatmak için hepsini sağa doğru kaydırmak gerekiyor tümünü kapat tuşuna ulaşmak için bunun çözümü var mı
Şimdilik aklıma gelenler bunlar şimdiden teşekkür ederim