Yardım Mi A2 Lite sanal tuşlar ve çentik problemi

GizliXiaomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XiaomiGizli
Cihazım
Samsung A20
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 9 Pie
Telefon Modeli
Xiaomi Mi A2 Lite (4/64)
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Miui'daki gibi tuşları tamamen kaldırma imkanımız olamaz mı? Önümüzdeki aylarda gelecek güncellemelerle böyle bir şey gelemez mi? Telefon'da ortada hap gibi bir tuş, var bide geri tuşu var, ancak sevmiyorum sağ, sol, yukarı aşağı, çekip kullanan var mı? Ha bide telefonu yan ve dik tutunca tam ekran yani çentiği kaplayarak kullanabilemezmiyiz? Hep böyle mi kalacak Ağustos'tan bu yana kullanıyorum ama artık gelen güncellemelerde bir işe yaramıyor, yazılım filan atmak mı lazım o işlerden anlamıyorum fazla mecbur telefoncuya götüreceğim eğer anlayan bir telefoncu filan bulursam yorumlarınızı bekliyorum. Bu 2 sorun için kalıcı bir çözüm yok mu?

Hamitackgz61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamit
Cihazım
Xioami Mi A2 Li
Konular
1
Çentik olayı belki güncellemelerle düzelir, ama o da en az Android Q sürümünde falan düzeltilir belki, onun düşında aylık gelen güncellemelerde bunu düzelteceklerini sanmıyorum, belki de sorun olarak da görmüyorlardır.. Sanal tuşları tamamen yok etme saf androidin mevcut veya gelecek planlarında yok, üçüncü parti uygulamalarla belki kullanılabilir, ya da Pie de yer alan yeni navigasyon tuşunu deneyiniz,benik hoşuma gitti severek kullanıyorum, bahsettiğiniz 3 lü kombinasyon yok..

Oyla:
Üst Alt