Yardım Mi A2 Lite MiUi12 Kapalı ve Şarjdayken Şarj yüzdesinin gelmemesi.

gurme35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gurme
Cihazım
a2 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiUi 12
Telefon Modeli
Mi A2 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Mi A2 Lite'a MiUi 12'yi kurdum.
İlk olarak kurulum tamamlandiginda Reboot Recovery dememe ragmen romun kendisi boot etti ve sistem acildi.
Akabinde volte ve vowifi problemlerini giderebilmek için magisk'in 18 surumunu twrpden flashladim ve magisk manager'in internetten en guncel apk dosyasini bularak indirdim. Ancak magisk manager bana magisk'in eski surum oldugunu soyledi. Ben de programa guncel surumui indirttim. Manuel olarak kendim kurmayi denedim, magisk 20 kuruldu ancak ekteki şekilde de bir hata aldim. Pek dikkate almadan sistemi yeniden baslattm ve sistem sorunsuz calisiyordu. Keza magisk'te oyle. Magisk'in son surumunu de kurduktan sonra voenabler dosyasini magisk manager'dan kurdum. Ve volte vowifi'i da kullanabilmeye basladim. Burada yasadigim durum kaynakli midir bilmiyorum ancak cihazi kapali bir bicimde sarja taktigimda normalde once mi logosu akabinde sarj yuzdesi gelmesi gerekiyor, ancak bende mi logosu oyle takili kaliyor. Sarj yuzdesi gorunmuyor, bu problemin aynisini stock rom'a root atip magisk'ten bir dosya flashladigimda da yasamistim. Bu problemi nasil cozebilirim, cihaz kapali sarj olmuyor gibi duruyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-09-14-09-10.png
    Screenshot_2020-11-09-14-09-10.png
    175,1 KB · Görüntüleme: 4

gurme35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gurme
Cihazım
a2 lite
Konular
1
Biraz araştırdım, sanırım offline charge durumu kapanmış. Bunu nasıl tekrar aktif edebilirim?

Oyla:

bursalem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
salih
Cihazım
mia2 lite
Konular
0
sorunu cözebil din mi bende de aynı sorun var düzeltemedim hiç bir yerde de kaynak bulamadım

Oyla:
Üst Alt