Soru Mi A2 Lite Miui 10 Stable ROM

hisashii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Duhan
Cihazım
Şu anlık yok
Konular
2
Merhabalar. Kendime yeni telefon olarak Mi A2 Lite almayı düşünüyordum ama Miui yüklenemez zannederken Miui nin kendi sitesinde Miui 10 yüklenebileceğini gördüm. Bu gördüklerim doğrumudur deneyen varmıdır?
Birde sizce bu cihazımı alayım yoksa redmi note 5 mi yoksa redmi 5 pro mu? Çoğunlukla film izlemek için kullanacağım cihazı oyun oynamıyorum zaten.

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
A2 Lite Saf Android sisteme sahip MIUI 10 diye gösterilip yüklenenler port rom oluyor. Zaten aşağıda verdiğiniz linkte de şuan A2 Lite için Pie Rom var resmi olarak v10.0.3.0 diye başlayanda derleme numarasıdır. Resmi olarak yüklenebilir denmedikçe yüklemenizi önermem birçok sıkıntıya yol açabilir.

Oyla:

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Mi A2 lite'a miui kurabildim fakat GSI olduğu için çok hatalı, kamera ve parmak izi ayrıca parlaklık sorunu var (klasik GSI sorunu) eğer düzeltilirse konu açarım.

Oyla:

Mstf1966

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
A2 Lite
Konular
2
Mi A2 lite'a miui kurabildim fakat GSI olduğu için çok hatalı, kamera ve parmak izi ayrıca parlaklık sorunu var (klasik GSI sorunu) eğer düzeltilirse konu açarım.
Hangi kaynaktan indirdiniz acaba merak ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar. Kendime yeni telefon olarak Mi A2 Lite almayı düşünüyordum ama Miui yüklenemez zannederken Miui nin kendi sitesinde Miui 10 yüklenebileceğini gördüm. Bu gördüklerim doğrumudur deneyen varmıdır?
Birde sizce bu cihazımı alayım yoksa redmi note 5 mi yoksa redmi 5 pro mu? Çoğunlukla film izlemek için kullanacağım cihazı oyun oynamıyorum zaten.

denemiştim bunu pie rom çıkıyor içinden

Son düzenleme:
Oyla:

cokomayi1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gereksiz
Cihazım
iPhone X
Meslek
Bilgisayar
Konular
6
Vermiş olduğunuz link saf android. MIUI değil.

Oyla:
Üst Alt