Yardım Mi A2 Kulaklıktan az ses gelmesi sorunu

• Konbuyu başlatan Fahtle
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 1K

Fahtle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi mi A2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar arkadaşlar, lütfen konunun uzmanı arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Yaklaşık 3 aydır Xiaomi Mi A2 kullanıyorum. Android 9 güncellemesinden önce benim telefonumda tek sıkıntı şarjın çok hızlı bitmesiydi. Güncelleme gelince bu sorun çözüldü. Ancak güncellemeden sonra kulaklık sesi kısıldı. İki tane kulaklık kullanıyorum. İki ayrı Xiaomi modeli daha kullanıyorum. Kulaklıklar bangır bangır çalışıyor. Güncellemeden önce mi a2 modelindede çok iyiydi. Uzun süre yüksek sesle dinlediğimde kulaklarım ağrırdı. Ama ancak şu anda çok az ses çıkıyor. Ayarlarım full durumda. Düzelir diye telefonu da sıfırladım ama düzelmedi. Kulaklık takılı olmadan telefonun ses seviyesi eskisi gibi çok yüksek. Tek sorun kulaklık takılınca oluyor

Saygılarımla

Cmrtrgl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi a2
Konular
10
Aynı sorun benim mi a2 cihazımdada var ama hiçbir şekilde çözemedim

Oyla:

Fahtle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım birisi yardımcı olur. Yeni güncelleme geldiğinde bu sorun çözülür mü acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım birisi yardımcı olur. Yeni güncelleme geldiğinde bu sorun çözülür mü acaba

Oyla:

Cmrtrgl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi a2
Konular
10
Çözümü bilen olduğunu sanmıyorum. Güncelleme bekliycez gibi görünüyor

Oyla:

Fahtle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
1
Banada öyle geliyor ama yetkililer bu konuyu farkedecek mi acaba o da bir sorun.

Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Banada öyle geliyor ama yetkililer bu konuyu farkedecek mi acaba o da bir sorun.
valla hocam 15 gun once mi8 lite aldim ama kulaklik ses kalitesinden memnun degilim daha once a5 2016 kullaniyodum onunla bunun arasinda daglar kadar fark var insallah yazilimsaldir cozulur diye umuyorum bende

Oyla:

Fahtle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
1
valla hocam 15 gun once mi8 lite aldim ama kulaklik ses kalitesinden memnun degilim daha once a5 2016 kullaniyodum onunla bunun arasinda daglar kadar fark var insallah yazilimsaldir cozulur diye umuyorum bende
Hocam, ben uzun süredir Xiaomi kullanıyorum ses konusunda mükemmel. Bu kullandığım model de çok iyiydi. Ama ne olduysa güncelleden sonra oldu. Bu model de müzik dinlemekten zevk alamıyorum artık. Yazılımsal bir sorun ancak bunu çözerler mi bilemiyorum.

Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Hocam, ben uzun süredir Xiaomi kullanıyorum ses konusunda mükemmel. Bu kullandığım model de çok iyiydi. Ama ne olduysa güncelleden sonra oldu. Bu model de müzik dinlemekten zevk alamıyorum artık. Yazılımsal bir sorun ancak bunu çözerler mi bilemiyorum.
ilk defa xiaomi aldim acikcasi biraz hayal kirikligina ugradim 1 kulaklik sorunu 2 ekran cunku parlakligi %100 acinca pixeller gorunuyo bilmiyorum baska modellerde nasil ama benim moralim bozuldu acikcasi ama yinede renkler canlilik yerinde ama iste pixelleri gormek uzdu beni amolede almisim heralde bilemiyorum

Oyla:

Fahtle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
1
ilk defa xiaomi aldim acikcasi biraz hayal kirikligina ugradim 1 kulaklik sorunu 2 ekran cunku parlakligi %100 acinca pixeller gorunuyo bilmiyorum baska modellerde nasil ama benim moralim bozuldu acikcasi ama yinede renkler canlilik yerinde ama iste pixelleri gormek uzdu beni amolede almisim heralde bilemiyorum
Xiaomi'nin bir çok modeli var. Ben aldığım tüm modelleri araştırarak aldım o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım ta ki bu modelin güncellemesine kadar.

Oyla:

Uzakduraq

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kdld
Cihazım
Mi a2
Konular
0
Aynı sorun bende de var umarım yetkililer sorunun farkına varıp güncellemeyi erken getirir..

Oyla:
Üst Alt