Yardım Mi a2 kamera sorunu

tahsinkaplan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahsin
Cihazım
Mi a2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom android 9
Telefon Modeli
Mi a2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mi a2 telefon aldım. Çift kamerası var. Eşimde de mi a1 var. Onda da çift kamera var. Portre modunda arka kamerası ikinci kameraya geçiyor. Elim ile kamerayı kapatıp test edebiliyorum. Ancak a2 de video modu dahil portre falan her modu denedim ancak ikinci kamerayı kapatmıyor. Yani tek kamera çalışıyor gibi. Bu bir arıza mı yoksa a2 de diğer kameraya geçme gibi birşey yok mu ?

rivermental

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi A1
Konular
13
Hocam ikinci kamera bokeh yani bulanıklaştırma kamerasidir arka planı daha doğru odaklayip fotoğraf çeker bir sorun yok yani.

Oyla:

tahsinkaplan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahsin
Cihazım
Mi a2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ikinci kamera bokeh yani bulanıklaştırma kamerasidir arka planı daha doğru odaklayip fotoğraf çeker bir sorun yok yani.
Birisini çekeceğim zaman benden biraz uzak ise netleme yapamıyor bulanık oluyor. Normal fotoğrafta portre modunda değil. Yani net fotoğraf çekmiyor. Ama manzara veya yakın olan kişiyi efsane çekiyor. Bilmediğim bir ayarı falan mı var.

Oyla:

rivermental

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi A1
Konular
13
HDR modu açıksa ufak bir titremede görüntü bozulur, HDR siz çekiyorsanız da yine küçük titremelerde görüntü bozulabilir, ama fotografın tamamını netleştirmiyorsa yazılımsal bir durum olabilir,kamera kirli olabilir, bildiğim bu kadar farklı yorumlar da gelirse bakın ben Mi A1 kullanıyorum A2 hakkında bunları söyleyebilirim.

Oyla:
Üst Alt