Yardım Mi A2 hoparlör sorunu

kaganco

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
1
Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce n11 üzerinden ithalatçı garantili olarak mi A2 64gb aldım. Fakat herhangi bir şey dinlerken yada izlerken hoparlörden hışırtı-cızırtı benzeri bir ses geliyor. Özellikle kısık seste dinlerken ses bastıramadığı için rahatsız edici oluyor. Bu tarz bir sorun yaşayan var mı yoksa problem sadece bende mi var. Sorunun yazılım mı yoksa donanım kaynaklı mı olduğunu anlamaya çalışıyorum. Acaba kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
bende öyle bir sorun yok.bu tür sorunlar tüm cihazlarda nadirde olsa cıkabiliyor.o yüzden ithalatçı pek tavsiye etmiyorum :(

Oyla:

cngkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
13
hocam ben son ses açıyorum kalite iyi sorun yok. bunu anlamanın tek yolu 0dan android 8.1 kur temiz kurulum yap sonra dene. eğer sorun düzelirse yazılımsal düzelmezse donanımsaldır.

Oyla:

kaganco

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar yeniden kurulum vs yapıp denedim fakat bir değişiklik olmadı. N11 üzerinden Turuncumağaza dan almıştım. Bugün değişim için gönderdim. Geldiğinde sonucu tekrar buradan yazarım aynı problem ile karşılaşabilecek arkadaşlar için.

Oyla:

cngkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
13
Teşekkür ederim arkadaşlar yeniden kurulum vs yapıp denedim fakat bir değişiklik olmadı. N11 üzerinden Turuncumağaza dan almıştım. Bugün değişim için gönderdim. Geldiğinde sonucu tekrar buradan yazarım aynı problem ile karşılaşabilecek arkadaşlar için.
iyi yaptın hocam en temizi

Oyla:

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
hocam ne yaptın değişim için giden cihazı değiştirdiler mi ?

Oyla:

kaganco

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
1
Sonucu merak eden yada daha sonra ayni sorunu yasayacak olanlar icin son durumu yazayım. Cihaz değişim için gönderdim, 2-3 gün bekledikten sonra ayni cihazdan ellerinde olmadığı için iade aldılar.

Oyla:

noyan_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tugrul murat
Cihazım
mi a2 lite
Konular
2
Sonucu merak eden yada daha sonra ayni sorunu yasayacak olanlar icin son durumu yazayım. Cihaz değişim için gönderdim, 2-3 gün bekledikten sonra ayni cihazdan ellerinde olmadığı için iade aldılar.
hayırlısı olsun hocam.telefona sim kart takıp kullandıktan sonra mı farkettiniz problemin olduğunu?İade alırken sorun çıkardılar mı?

Oyla:

kaganco

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
1
hayırlısı olsun hocam.telefona sim kart takıp kullandıktan sonra mı farkettiniz problemin olduğunu?İade alırken sorun çıkardılar mı?
Sağolun. Evet sim kart taktıktan sonra farkettim problemi. Sağolsunlar herhangi bir problem çıkarmadılar.

Oyla:

teknogezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
mi a2
Konular
1
Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce n11 üzerinden ithalatçı garantili olarak mi A2 64gb aldım. Fakat herhangi bir şey dinlerken yada izlerken hoparlörden hışırtı-cızırtı benzeri bir ses geliyor. Özellikle kısık seste dinlerken ses bastıramadığı için rahatsız edici oluyor. Bu tarz bir sorun yaşayan var mı yoksa problem sadece bende mi var. Sorunun yazılım mı yoksa donanım kaynaklı mı olduğunu anlamaya çalışıyorum. Acaba kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
bende yeni aldım telefonu ithalatçı garantili bende öyle bir sorun olmadı bi ara hafif bir şühe uyandırdı bende de ama telin yeni olmasına bağladım şebekeden kaynaklı da olabilir ama düzelmiyorsa garantiye göndermeniz en doğrusu

Oyla:
Üst Alt