Soru Mi A2 Fotoğraflar ve Müzikler Yok

alovich

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Başak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Mi A2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonu elime aldığım saatten beri aklıma takılan tek şey bu. İnternetten biraz baktım bunu yaşayan 3-5 kişi olmuş. Fotoğraflar yerine Google Fotoğraflar var, müzikler yerine Google Play Müzikler var, kişileri eklerken ve kaydederken Google ye bağlanıyor. Neden her şeyin ucunda Google var? Ve müzik-fotoğraf uygulaması önerir misiniz?

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
11
google dan daha iyi fotoğraflar uygulaması daha geliştirilemedi :D Müzikler için ise poweramp onerebilirim ama asıl onerim spotify olur :D

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Telefonu elime aldığım saatten beri aklıma takılan tek şey bu. İnternetten biraz baktım bunu yaşayan 3-5 kişi olmuş. Fotoğraflar yerine Google Fotoğraflar var, müzikler yerine Google Play Müzikler var, kişileri eklerken ve kaydederken Google ye bağlanıyor. Neden her şeyin ucunda Google var? Ve müzik-fotoğraf uygulaması önerir misiniz?
Öncelikle herhangi bir cihaz alırken, aldığımız cihazın ne olduğunu, karşımıza çıkan şeylerde onun bir sorun mu yoksa bir özellik mi olduğunu bilmemiz gerekiyor. Android One cihazlar saf Google Android cihazlarıdır. Google'ın çıkardığı Nexus, Pixel gibi cihazlar da öyledir. Dolayısıyla eğer kendi uygulaması varsa elbette kendi uygulamalarını cihaza koyacaktır. Kendi haritalar uygulaması varken niçin gidip Yandex v.s. koysun, kendi müzik uygulaması varken niye gidip başkasının uygulamasını koysun, kendi galeri yani fotoğraflar uygulaması varken (ki ben 7 senedir bunu büyük bir beğeni ile her cihazımda kullanıyorum) niçin gidip başkasının uygulamasını koysun. Hiç koymasa, herkes kendi istediği, beğendiği uygulamayı yüklesin dese, bu sefer de niye yok diyeceksiniz.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt