Haber Mi A2 Eylül 2019 Güncellemesi Yayımlandı

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhabalar,

Cihazımıza ait Eylül 2019 Güncellemesi dün yayımlandı. 70 Mb boyutundaki güncelleme sadece güvenlik güncelleştirmesini içermektedir. Cihaz ile ilgili yeni bir bilgi veya değişiklik yok. Ben indirip kurdum sizlerde güvenle indirip kurabilirsiniz. Dağıtım bölgesel olarak devam ediyor, cihazınıza düşmediyse bile bugün veya yarın düşecektir..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

C.A.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
C.A.
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
9
Yeni hicbirsey yok

Uzaklardan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mı a2
Konular
1
Mi a2 ye android 10 güncellemesi gelecekmi bir Xiaomi yetkilisine yazdım resmi bir güncelleme olmayacağını söyledi doğrumudur veya androidone platformuna Android'in kendisi mi güncelleme yayınlıyo biliyor musunuz?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi a2 ye android 10 güncellemesi gelecekmi bir Xiaomi yetkilisine yazdım resmi bir güncelleme olmayacağını söyledi doğrumudur veya androidone platformuna Android'in kendisi mi güncelleme yayınlıyo biliyor musunuz?

Merak etmeyin hocam, bu cihaz 2 yıl güncelleme desteğine sahip. Piyasaya çıkışı ağustos 2018. Bu sebeple android 10 alacağı kesin ama zamanını henüz açıklamadılar.

Uzaklardan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mı a2
Konular
1
Merak etmeyin hocam, bu cihaz 2 yıl güncelleme desteğine sahip. Piyasaya çıkışı ağustos 2018. Bu sebeple android 10 alacağı kesin ama zamanını henüz açıklamadılar.
Eyvallah hocam teşekkür ederim

Üst Alt