Yardım Mi a2 ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mht_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi A2
Konular
16
Konusurken karsi taraf kapatmadan telefonu kapatamiyorum ekran karariyor kapatma simgesi bile cikmiyor bu sorunu nasil cozebilirim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arama esnasında ekran kapanıyor, bir daha açılmıyor? Sürekli olarak Kulaklık Alanını Kapatmayın uyarısı görünüyor?

Telefonunuzun ekran üstünde yer alan alanda, hoparlörün yan tarafında telefonun yakınlık sensörü bulunuyor. Arama yapılıp telefon kulağa götürüldüğünde bu sensör yüzünüzü algılıyor ve arama esnasında tuşlara yanlışlıkla basılmasını engellemek için ekranı kapatıyor. Aynı zamanda bu sensör telefonu cebinizde taşırken yanlışlıkla açılıp istenmeyen işlemler yapılmasını engellemek için telefonu sürekli kilitli tutuyor. Eğer ki sensörlerin önü kapanmış ise (kırılmaz cam, toz, kir vb.) telefon sürekli olarak cebinizdeymiş gibi tepki verir ve bu ekranı görürsünüz. Veya arama esnasında ekran hemen kapanır ve çağrıyı sonlandıramazsınız, karşı tarafın kapatmasını beklemeniz gerekir. Çözüm ise sensörleri kapatan engeli ortadan kaldırmak. Ekran koruyucu çıkartabilir, kirlenmişse temizleyebilirsiniz. Eğer ayarları değiştirmek isterseniz de Ayarlar > Kilit Ekranı > Cepte Aramayı Önle (Cep Modu) ayarını kapatabilirsiniz

Tek konu üzerinden devam ediniz : Yardım - Yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt