Yardım Mi A2 ekran kilidi yanlış girildi.

anillar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl Özkan
Cihazım
Mi A2 64 gb
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilinmiyor
Telefon Modeli
Mi A2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba. Telefonumuz mi A2 64 gb. Aldığımız günün ertesi günü kız arkadaşım ekran şifrsini doğru girdiği halde telefon yanlış kabul edip farklı bir ekrana yönlendirmiş. Şuanda açılan ekranda pin sorgusu var. Yanlış deyip 240 sn içinde bi daha deneyin diyor. Arkadaşım mi kullanıcı hesabı da oluşturmamış. Bahsettiği pinin ne olduğunu da anlamadık. Şuan ne yapacağım hiç bilmiyorum. Lütfen yardım edin.
Not: bootloader ne demek bilmiyorum. Açıkmı kapalı mı hiç bir fikrim yok.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Merhaba. Telefonumuz mi A2 64 gb. Aldığımız günün ertesi günü kız arkadaşım ekran şifrsini doğru girdiği halde telefon yanlış kabul edip farklı bir ekrana yönlendirmiş. Şuanda açılan ekranda pin sorgusu var. Yanlış deyip 240 sn içinde bi daha deneyin diyor. Arkadaşım mi kullanıcı hesabı da oluşturmamış. Bahsettiği pinin ne olduğunu da anlamadık. Şuan ne yapacağım hiç bilmiyorum. Lütfen yardım edin.
Not: bootloader ne demek bilmiyorum. Açıkmı kapalı mı hiç bir fikrim yok.

Cihaz wifi veya mobil veriye bağlı olsun kilit ekranında iken yukarıda gözükür zaten

Sonra Google Android Cihaz yöneticisi var site olarak oradan Google hesabı ile giriş yapıp yeni şifre belirleyin 1 dk bekleyin ve şifreyi girin cihazı kullanın

Oyla:

balman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi a2 lite
Konular
1
Arkadaşınız desen belirlemiş ama pin mi soruyor? Eğer durum buysa desene karşılık gelen pin kodu girmeyi deneyebilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
meraba arkdasından bıraz farklı sorunum var telefon kendı kendıne pın ekranına gırdı ve ne denedı ısem pın kodunu acamadım ne yapmam lazım

Oyla:
Üst Alt