- Adım
- SkyWalker
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 13
Merhaba arkdaşlar. Mi A2'yi ilk aldığım zaman, telefona root atmak istemiştim ancak başarısız olmuştum ve telefon bootloop sürecine girmişti. Eğer sizde root atmak isterseniz, sinir olmadan nasıl root atacağınızı anlatacağım, iyi okumalar.
Gerekenler;
Mi A2 ya da her hangi bir Xiaomi telefon
Evet arkadaşlar öncelikle ADB ve Fastboot'u kuruyoruz. Daha sonra telefonumuzun "Geliştirici seçenekleri" ayarına giderek, "OEM kilidi açma" ve "USB hata ayıklama" seçeneklerini açıyoruz. Daha sonra telefonu "ses açma" tuşuna basılı tutarak yeniden başlatıyoruz. Telefon recovery'e girmeden önce "No command" yazabilir. Böyle olursa, "güç + ses açma" tuşlarına beraber basın. Daha sonra "ses kısma" tuşu ile "Reboot to bootloader" seçeneğini "güç açma" tuşu ile seçip, telefonu "Fastboot" modunda yeniden başlatın. İndirmiş olduğunuz "Fastboot" ile, şu komutu girin;
Eğer Pitch Black Recovery kullanacaksanız bunu;
Eğer TWRP kullanacaksanız bunu girin;
Bunları yazdıktan sonra "ses açma" tuşuna basılı tutarak bu komutu girin;
Açılışta TWRP ya da Pitch Black Recovery açılacaktır. Recovery'e girdikten sonra "Gelişmiş" ya da "Advanced" sekmesinden "ADB Sideload"ı çalıştırıp bilgisayarınızdan ADB'yi çalıştırıp şu komutu girin;
Zip yüklemesi bittikten sonra telefonu yeniden başlatın. Eğer "Magisk Manager" yüklenmemişse, verdiğim linkten indirip APK olarak kurun, eğer yüklenmişse bir şey yapmanıza gerek yok. -UYARI- Eğer Pitch Black'ı ya da TWRP'yi sisteme flaşlarsanız, telefon bootloop olabilir, yalnızca verdiğim komutları girin. Oluşabilecek bir problemden ne ben, ne de forum sorumludur. Zaten param bol olsa, telefonunuz bu yüzden bozulduğunda gidip size Mi 8 alırdım. 
Yardımcı olduysam, bir teşekkür ediverin garik.
Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi forumlar!
Gerekenler;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
/
-Gerekli olmayabilir, ancak yine de indirin-Mi A2 ya da her hangi bir Xiaomi telefon
Evet arkadaşlar öncelikle ADB ve Fastboot'u kuruyoruz. Daha sonra telefonumuzun "Geliştirici seçenekleri" ayarına giderek, "OEM kilidi açma" ve "USB hata ayıklama" seçeneklerini açıyoruz. Daha sonra telefonu "ses açma" tuşuna basılı tutarak yeniden başlatıyoruz. Telefon recovery'e girmeden önce "No command" yazabilir. Böyle olursa, "güç + ses açma" tuşlarına beraber basın. Daha sonra "ses kısma" tuşu ile "Reboot to bootloader" seçeneğini "güç açma" tuşu ile seçip, telefonu "Fastboot" modunda yeniden başlatın. İndirmiş olduğunuz "Fastboot" ile, şu komutu girin;
Eğer Pitch Black Recovery kullanacaksanız bunu;
Kod:
fastboot boot recovery.img
Kod:
fastboot boot TWRP-3.2.3-jasmine-20180804.img
Kod:
fastboot reboot
Kod:
adb sideload Magisk-v18.0.zip
Yardımcı olduysam, bir teşekkür ediverin garik.
Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi forumlar!
Son düzenleme: