Yardım Mi A2 Android 9 pie sorunu

cekimhatasi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Agâh
Cihazım
Mi a2 64 gb
Konular
1
Telefonumu 9 pie ye yükselttiğim zaman kamera bozuluyor özellikle de portre modu, tam ekran da kenarda ki yazılarda kesme oluyor , programlardan atıyor. , Ekranda dalgalanmalar meydana geliyor. 3 kere servise gitti ikisinde bir şey yok denildi. Üçüncüsünde ise güncelleme yapmama mı ve pie den sonraki sürümü bekleme mi söylediler. Çok komik ve baştan savma bir çözüm gibi geldi bana, Xiaomi global a mail attım onlarda adım adım gönderdikleri yönergelerini uygulama mı istediler. Sanki teknik servis elemanıyım. Yapabilse servis yapar ve bana baştan savma bir çözüm sunmazdı. Böyle bir problemle karşılaştınız mı ve Bu sorun için nasıl bir yol izlememi öneriyorsunuz ? Yardımlarınıza...

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Öncelikle garanti servisleri maalesef bir çoğu öyle ama Xiaomi global e attım dediniz yer size yardım etmek için yönergeler göndermişler siz adamlara buradan ben teknik servismiyim diyorsunuz yani adamlar sizin işinizi kolaylaştıracak yapılabilecek yönergeleri atıyorlar ha denediniz ama olmadı veya hangi adımda ne hatası aldınız onu söylersiniz ona göre konu açılır fakat böyle hiçbir yola varilmaz yani bilginiz olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada geri dönüş yapabilirsiniz diye biliyorum telefona twrp ile eski sürüme geçiş yapabilirsiniz ama bunun için ufak bir kontrol yapın anti rool brick olabilir cihaziniz kontrol edin forumda mevcut konular var oradan sürüm değiştirmeyi deneyin. Ama brick şansı her zaman var.

Üst Alt