Yardım Mi A2 128GB 5 şubat 2019 güvenlik güncelleme laneti!!!

EbrarAk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ebrarak55
Cihazım
Mİ A2 D2S 128GB
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
pie 9
Telefon Modeli
Mi A2 128GB
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefona dün güncelleme geldi 5 subat 2019 güncellemesini yaptım sabah kalktığımda dokunmatiğin ağırlaştığını zaman zaman basmadığını farkettim. Fabrika ayarlarına dönsemde sorunum çözülmedi acil yardım edin garantiye yollamak istemiyorum 1.5 aylık cihaz daha güncellemeden önce canavar gibiydi acil yardım !

lhecarlml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muzaffer
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
6
Bir mi a2 kullanıcısı olarak güncellemeden sonra bir çok sorun yaşadım ses sorunu gibi ve hala çözülmedi 2.5 aydır kullanıyorum bugünde ekran kırıldı son pişmanlık fayda etmez daha yeni başlıyorsun hayırlı olsun

Oyla:

EbrarAk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ebrarak55
Cihazım
Mİ A2 D2S 128GB
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bir sonraki güncellemeyi mi beklemek zorundayım şuan :S

Oyla:

EbrarAk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ebrarak55
Cihazım
Mİ A2 D2S 128GB
Konular
5
donanımsal olsa düşme çarpma gibi bir neden olması gerekmez mi bir gecede hiç kullanılmadan donanımsal arıza oluşması normal değil bence

Oyla:

lhecarlml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muzaffer
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
6
donanımsal olsa düşme çarpma gibi bir neden olması gerekmez mi bir gecede hiç kullanılmadan donanımsal arıza oluşması normal değil bence
Boyle komplike nesnelerde olabilen bir şey bu.bu arada bende az önce yaptım güncellemeyi şuan bir sorun yok gibi bir bilene danışmak en iyisi sanirim

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Yani bir sonraki güncellemeyi mi beklemek zorundayım şuan :S
Custom rom yükleme bilgin varsa miuı yada hovoc os lineage os onları denemek lazım ben android 8 e dönecem en iyisi oydu 1 ay güncelememiştim görselliğe aldandım ses azaldı ama şubatta yükselmiş ben yapmadım aralık güncellemesi halen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her ay çıkan güncellemeden ne bekleyebilirizki tam olarak test edilmiyor gibi uygulama yükleniyorlar galıba samsungdada sorun yaşadım şarj azalmıştı en iyisi 8 e dönmek yada custom kullanmak

Her ay çıkan güncellemeden ne bekleyebilirizki tam olarak test edilmiyor gibi uygulama yükleniyorlar galıba samsungdada sorun yaşadım şarj azalmıştı en iyisi 8 e dönmek yada custom kullanmak

Oyla:

lhecarlml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muzaffer
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
6
Custom rom yükleme bilgin varsa miuı yada hovoc os lineage os onları denemek lazım ben android 8 e dönecem en iyisi oydu 1 ay güncelememiştim görselliğe aldandım ses azaldı ama şubatta yükselmiş ben yapmadım aralık güncellemesi halen

Güncellemeyi şimdi yapınca dediğin gibi baya düzelmiş ses sonunda ya Bluetooth kulaklığı servise gönderdim bu yüzden işin garip tarafı o bu telefona bağlandıktan sonra diğer cihazlardada kisik ses verdi

Oyla:

EbrarAk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ebrarak55
Cihazım
Mİ A2 D2S 128GB
Konular
5
1.5 aylık cihaz garanti dışı kalmaz mı dediklerini yaparsam ?

Oyla:
Üst Alt