M mserhan Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Serhan Cihazım Mi A1 Yaş 43 Konum Ankara Katılım 29 Ekim 2018 Konular 8 Mesajlar 25 Tepkime puanı 1 Puanları 3 2 Kasım 2018 #1 Bununla ilgili net ve elle tutulur bir bilgi göremedim ben, android p sürümünü alacakmı bu cihazlar ?
Bununla ilgili net ve elle tutulur bir bilgi göremedim ben, android p sürümünü alacakmı bu cihazlar ?
qwake17 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yiğit Cihazım Redmi Note 5 Konum Çanakkale Katılım 20 Eylül 2018 Konular 28 Mesajlar 388 Tepkime puanı 241 Puanları 58 2 Kasım 2018 #2 mserhan' Alıntı: Bununla ilgili net ve elle tutulur bir bilgi göremedim ben, android p sürümünü alacakmı bu cihazlar ? Genişletmek için tıkla ... Android One cihazlar 2 yıl güncelleme garantisi olduğu için gelecektir. Oyla: Oyla 0 Downvote
mserhan' Alıntı: Bununla ilgili net ve elle tutulur bir bilgi göremedim ben, android p sürümünü alacakmı bu cihazlar ? Genişletmek için tıkla ... Android One cihazlar 2 yıl güncelleme garantisi olduğu için gelecektir.
Y yarenersonmez Elit Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yaren Cihazım Xiaomi Mi A1 Yaş 32 Konum Adıyaman Katılım 24 Temmuz 2018 Konular 23 Mesajlar 984 Tepkime puanı 912 Puanları 108 2 Kasım 2018 #3 Tek konu üzerinden devam edelim arkadaşlar: Soru - Mİ A1 android P ne zaman gelicek Oyla: Oyla 0 Downvote