A arge Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım abz Cihazım mi a1 Yaş 24 Konum kocaeli Katılım 5 Aralık 2019 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 5 Aralık 2019 #1 twrp yukledikten sonra wifi ve hostpost hiç açilmadı sorunu nedir
attcaksaw Cezalı Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Umut Furkan Cihazım Mi 9 SE Meslek Bar Şefi Konum Antalya Katılım 21 Ocak 2019 Konular 99 Mesajlar 2.221 Tepkime puanı 1.818 Puanları 188 5 Aralık 2019 #2 arge' Alıntı: twrp yukledikten sonra wifi ve hostpost hiç açilmadı sorunu nedir Genişletmek için tıkla ... Telefonu kapatıp açmayı denediniz mi? Oyla: Oyla 0 Downvote
arge' Alıntı: twrp yukledikten sonra wifi ve hostpost hiç açilmadı sorunu nedir Genişletmek için tıkla ... Telefonu kapatıp açmayı denediniz mi?
A arge Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım abz Cihazım mi a1 Yaş 24 Konum kocaeli Katılım 5 Aralık 2019 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 5 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 arge' Alıntı: twrp yukledikten sonra wifi ve hostpost hiç açilmadı sorunu nedir Genişletmek için tıkla ... kackez Oyla: Oyla 0 Downvote
arge' Alıntı: twrp yukledikten sonra wifi ve hostpost hiç açilmadı sorunu nedir Genişletmek için tıkla ... kackez