Yardım Mİ A1 sorunu çözümü hk

kadir.mumcu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
android.8.00
Cihazım
Xiaomi a1
Meslek
harita ve ölçüm
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, Mi A1 kullanıcısıyım. Cihaz android arayüzlü olduğu için çok iyi memnunum ve sorunum yok ama büyük bir problemim var.

Cihazı kullanıma açarken, mi hesabını atladım ve açmadım ama pc den mi cloud açtım telefondan ise aktif edemiyorum bunun bir çözümü var mı , sadece hesap yöneticisi gmail outlook live hesabı eklene bilir butonları ile dolu bir türlü mi account yada mi cloud ibareleri yer almıyor.

Son düzenleme:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
redmi 5 plus model telefonda mevcut özellikleri bataryası mi a1 ile aynı ama mi a1 stock android redmi 5 plus miui arayüzüne sahip isterseniz özelliklerine bakabilirsiniz " "

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
feti forumda büyük harflerle yazı yazmak yasaktır.Konuyla alakası olmadığı için yorum silinmiştir sorunuzu yeni konu açarak belirtin.

Oyla:

kadir.mumcu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
android.8.00
Cihazım
Xiaomi a1
Meslek
harita ve ölçüm
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı kullanıma açarken, mi hesabını atladım ve açmadım ama pc den mi cloud açtım telefondan ise aktif edemiyorum bunun bir çözümü var mı , sadece hesap yöneticisi gmail outlook live hesabı eklene bilir butonları ile dolu bir türlü mi account yada mi cloud ibareleri yer almıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Öncelikle forum kurallarımız gereği;
  • 3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.
Mi A1 stock android kullandığından dolayı mi cloud gibi miui arayüzüne has aplikasyonları kullanabilmek için miui custom rom kurmanız gerekir.

Oyla:

kadir.mumcu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
android.8.00
Cihazım
Xiaomi a1
Meslek
harita ve ölçüm
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle forum kurallarımız gereği;
  • 3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.
Mi A1 stock android kullandığından dolayı mi cloud gibi miui arayüzüne has aplikasyonları kullanabilmek için miui custom rom kurmanız gerekir.

Öncelikle teşekkürler, font boyutuna dikkat ederim kusura bakmayın
Peki bu bahsettiğiniz miui custom rom olayını nasıl yapacağım? Yönlendirici bir kaynak var mı ?

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Öncelikle teşekkürler, font boyutuna dikkat ederim kusura bakmayın
Peki bu bahsettiğiniz miui custom rom olayını nasıl yapacağım? Yönlendirici bir kaynak var mı ?
Rica ederim ;)
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt