Çözüldü Mi A1 sistem ses sorunu

Cevat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cevat
Cihazım
Mi a1
Konular
2
Merhaba mi A1 aldım iki ay oldu kullanıyorum fakat işletim sistemin den pek memnun oldugumu soyleyemem hic kullanışlı değil.
mesale zil sesini açıyorum bununla birlikte bildirim sesleri tuş sesleri de aynı seviyede açılıyor
Bildirim sesi için ayri bir ses ayarı yokmu zil sesine mi bağlı artırılması yada azaltilmasi
Power tuş kilidi yaptigim zaman adma kapanma clik sesi yok açarken var kapatırken yok.
Işık sensörü çok yavaş algiliyor ve hassasiyeti çok az ekran isik ayarlamasi tam olarak düzgün yapamiyor.
Bilmiyorum bunlar benim telefonum da mi boyle yoksa bu modeller mi boyle anlamadım.ayni cihazdan kullanan arkadaşlar dizinde böyle mi
Yardımcı olur musunuz lütfen:@headbang~~headbang~~

Cevat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cevat
Cihazım
Mi a1
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse yardımcı olmayacak mı yokmuş kilisenin bu konuda bilgisi aynı cihaxi kullanan arkadaşlar sizinde böyle mi ????

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Merhaba mi A1 aldım iki ay oldu kullanıyorum fakat işletim sistemin den pek memnun oldugumu soyleyemem hic kullanışlı değil.
mesale zil sesini açıyorum bununla birlikte bildirim sesleri tuş sesleri de aynı seviyede açılıyor
Bildirim sesi için ayri bir ses ayarı yokmu zil sesine mi bağlı artırılması yada azaltilmasi
Power tuş kilidi yaptigim zaman adma kapanma clik sesi yok açarken var kapatırken yok.
Işık sensörü çok yavaş algiliyor ve hassasiyeti çok az ekran isik ayarlamasi tam olarak düzgün yapamiyor.
Bilmiyorum bunlar benim telefonum da mi boyle yoksa bu modeller mi boyle anlamadım.ayni cihazdan kullanan arkadaşlar dizinde böyle mi
Yardımcı olur musunuz lütfen:@headbang~~headbang~~
Custom rom kullanın resurrection remix gibi romlar yüklerseniz, aklınızın alamayacağı kadar çok ayar yapabilirsiniz.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cevat
Cihazım
Mi a1
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımın için teşekkür ederim
Peki costum rom yuklersek garanti dışına çıkar mı?

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Yardımın için teşekkür ederim
Peki costum rom yuklersek garanti dışına çıkar mı?
Normalde delta servis hariç diğer aracı firmalar ve distribütörler garanti dışı bırakıyor. Fakat xiaomi de olay nasıl oluyor arkadaşlar daha net bilgi verir. Açıkçası custom rom olmadan telefon, sadece bir telefondur. Custom rom sonrası bir telefondan fazlasını verir. Yinede en az altı ay geçmeden garanti dışına cikartmani tavsiye etmem.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt