Yardım mi a1 şifremi unuttum

muhammed47

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
mi a1
Konular
2
mi a1 şifremi unuttum telefonumu açıp kapattığımda sadece şifre istiyor şifre kurtarma gibi bir seçenek yok artı cihaz 5kezdaha başarısız şifre denemesinden sonra cihaz silinecek diye uyarı veriyor

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aynı sorun bendede var yardım lütfen
mi a1 şifremi unuttum telefonumu açıp kapattığımda sadece şifre istiyor şifre kurtarma gibi bir seçenek yok artı cihaz 5kezdaha başarısız şifre denemesinden sonra cihaz silinecek diye uyarı veriyor
Cihazda twrp yüklü ise şifre dosyalarını silerek açabilirsiniz. Bunun için hazırlanmış, TWRP'den yüklenen zip şeklinde script dosyası da forumumuzda mevcut.
Eğer twrp yoksa cihazı ses açma ve power tuşlarına basarak Recovery modda açıp wipe data işlemi ile telefonu sıfırlamanız gerekir. Tabi cihazdaki her şey gidecektir.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Akbaba41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi mi a 1
Konular
0
Cihazda twrp yüklü ise şifre dosyalarını silerek açabilirsiniz. Bunun için hazırlanmış, TWRP'den yüklenen zip şeklinde script dosyası da forumumuzda mevcut.
Eğer twrp yoksa cihazı ses açma ve power tuşlarına basarak Recovery modda açıp wipe data işlemi ile telefonu sıfırlamanız gerekir. Tabi cihazdaki her şey gidecektir.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlginize teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt