Soru Mi A1 bildirim sesi gelmeme sorunu acil lutfen

numan5151

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Ma1
Konular
10
Arkadaşlar iyi geceler sorun şu yaklaşık 3 aydır beliren bir sorun. Telefonun tüm sesleri açıkken bildirim sesi gelmiyor sadece titreşim alıyorum. Telefonu kapatıp açıyorum sorun yok ama dediğim gibi 3-4 gün sonra tüm sesler açıkken tuş kilitleme ve açma sesi ile bildirim sesleri gelmiyor sadece telefon titriyor. Önce Oreo da kalmakta direndigim için diye düşündüm pie ye geçtikten sonra düzelir dedim ama nafile bu konuda yardımcı olacak olan varmı. Neden sesler açık olmasına rağmen titreşim veriyor ses çıkmıyor. Not: Telefonu kapatıp açınca düzeliyor sonra yine 3 gün sonra tekrar aynı sorun oluyor

Son düzenleme:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Arkadaşlar iyi geceler sorun şu yaklaşık 3 aydır beliren bir sorun telefonun tüm sesleri açıkken bildirim sesi gelmiyor yani 3-4 gün iyi titreşime alıyorum sonra sesi açıyorum sorun yok ama dediğim gibi 3-4 gün sonra tüm sesler açıkken tuş kilitleme ve açma sesi ile bildirim sesleri gelmiyor sadece telefon titriyor önce Oreo da kalmakta direndigim için diye düşündüm pie ye geçtikten sonra düzelir dedim ama nafile bu konuda yardımcı olacak olan varmı neden sesler açık olmasına rağmen titreşim veriyor ses çıkmıyor Not: Telefonu kapatıp açınca düzeliyor sonra yine 3 gün sonra tekrar aynı sorun oluyor
Uygulamalar bir süre kullanılmayınca bu problem ortaya çıkıyor. Stock romdayken ben de yaşıyordum aynı sorunları, custom romlarda daha az karşılaştım bu problemlerle. Geliştirici seçeneklerini açıp bekleme modundaki uygulamlar kısmına girip bildirim almak istediğiniz uygulamayı "active" olarak ayarlayın. Fakat bu işlem uygulamaların daha fazla pil tüketmesine neden olup sistemi yorabilir.

Oyla:

numan5151

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Ma1
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamalar bir süre kullanılmayınca bu problem ortaya çıkıyor. Stock romdayken ben de yaşıyordum aynı sorunları, custom romlarda daha az karşılaştım bu problemlerle. Geliştirici seçeneklerini açıp bekleme modundaki uygulamlar kısmına girip bildirim almak istediğiniz uygulamayı "active" olarak ayarlayın. Fakat bu işlem uygulamaların daha fazla pil tüketmesine neden olup sistemi yorabilir.
Sanırım miu rom için benim saf android telefon

Oyla:

numan5151

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Ma1
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En son format çözüm olurdu diyordum olmadı. Bu sefer süre iyice kısaldı. 2. Gün gitti bildirim sesleri ne yapmam gerekiyor bu sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı yardiminiz gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt