Soru Mi A1 Android pie

Wise

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a1
Konular
1
Arkadaşlar bildiginiz üzere Android pie mi A1 için geldi fakat geri çekildi Sorum Android pie mi a1 e gelicek mi

Hamitackgz61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamit
Cihazım
Xioami Mi A2 Li
Konular
1
Gelmeye de bilir arkadaşlar, Google Android One projesini iptal ettiğine dair haberler var bununla ilgisi olabilir. Net olmamakla birlikte hiç bir One cihazın güncellenme garantisi yok gibi artık.

Oyla:

Wise

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelmeye de bilir arkadaşlar, Google Android One projesini iptal ettiğine dair haberler var bununla ilgisi olabilir. Net olmamakla birlikte hiç bir One cihazın güncellenme garantisi yok gibi artık.
Guncellemeyi getirip neden geri cektiler acaba

Oyla:

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
Hocam zaten işin büyük çoğunluğunu yapmışlar ve bir sürüm çıkmış. Belli ki bir sorun olmuş, düzeltip geri yayınlarlar. Bu kadar evham yapmaya gerek yok.

Oyla:

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Desteğini cekmekten çok yeni proje peşindeler. Android telefonların yüzde 18i Oreo yüzde 19u noughat güncellemesi aldı. Yüzde ellisinden fazlası ise marshmallow ve önceki sürümleri kullanıyor. Bu Android cihazlar daha hızlı güncelleme alsın diye başlattıkları project treble altında rom paylaşımı yapacaklar. Üstelik daha hızlı ve daha basit.
verilmeye de bilir arkadaşlar, Google Android One projesini iptal ettiğine dair haberler var bununla ilgisi olabilir. Net olmamakla birlikte hiç bir One cihazın güncellenme garantisi yok gibi artık.

Oyla:

orhansaglam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orhan
Cihazım
Mi A1
Konular
1
Yeni resmi açıklama geldi gelmicek diye olan haberleri yalanladılar yani gelicekmiş ama ne zaman gelicek bilen var mı?

Oyla:
Üst Alt