Haber Mi A1 Android Pie Güncellemesi Yakında...

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Xiaomi'nin Mi A1'e Android 8 Oreo güncellemesini yayınlaması çok uzun zaman almıştı. Şimdi ise işler değişiyor.

Xiaomi Mi A1; büyük kapasiteye sahip bataryası, çift kamerası ve uygun fiyatıyla bütçe telefonu olarak karşımıza çıkıyor. Piyasada uygun fiyat-performans açısından en çok tercih edilen cihazlardan olan Mi A1, Android 7.1.2 Nougat işletim sistemiyle gelirken daha sonra Android 8.1 Oreo'nun tamamen saf haline yükseltilebilir duruma geldi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi Mi A1 için Android 8.1 Oreo güncellemesinin yayınlanması uzun bir zaman almıştı. Şimdi ise Android 9 Pie daha taze taze çıkmışken Geekbench'te ortaya çıkan bir skora göre Xiaomi Mi A1, Android 9 güncellemesinin test aşamasında. Bu da demek oluyor ki Mi A1, çok yakında Android'in en son sürümü 9 Pie'a kavuşacak.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Şu an itibariyle Xiaomi'nin bir diğer cihazı Mi Mix 2s, Xiaomi'nin Android 9 Pie ile çalışan tek cihazı olma unvanını taşıyor. Android 9 Pie ile çalışan Mi A1'in Geekbench'de tek ve çok çekirdekte elde ettiği skorlar, daha önceki işletim sistemleri ile çalışan kardeşlerine fark atıyor. Buna dayanarak Android 9 Pie ile cihazın daha da hızlı ve stabil bir şekilde çalışacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : WEBTEKNO

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.268
Direk bu şekilde link haberi paylaşmak yasaktır Hocam. Bu yüzden isterseniz içeriği ekleyebilir ve kaynak belirtebilirsiniz aksi halde bu tür yazılar şuan olduğu gibi çöpe taşınır. rock~~

Bu seferlik içeriği ben düzenledim.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk bu şekilde link haberi paylaşmak yasaktır Hocam. Bu yüzden isterseniz içeriği ekleyebilir ve kaynak belirtebilirsiniz aksi halde bu tür yazılar şuan olduğu gibi çöpe taşınır. rock~~

Bu seferlik içeriği ben düzenledim.
Aklıma geldi ama telif hakkı aklıma geldi sonra link paylaşayım demiştim

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Birde sonradan fark ettim haber gerçek olmayabilir. Altta CPU frekansı 2.9Ghz fakat mi A1 stock frekansı 2Ghz

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
daha önce bir arkadaş aynı haberi başka konu altında paylaşmıştı, haber doğru ama sizin link patlama olayına ilişkin aynı sitenin pie haberi de var.
Mİ A1 android P ne zaman gelicek
teşekkürler umarım çok beklemeyiz pie'yi

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Yalan bir haber olmasa böyle önde gelen forumlarda haberi yayınlanır mı ki? Ben birçok forumda okudum bu haberi ve hepsi de doğru haber yazan forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

October 17 Ekim 17 demek değil mi zaten?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

October 17 Ekim 17 demek değil mi zaten?
İşlemci frekansı 2.9Ghz?

SelimAtar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
7
Epey.com sitesinde planlanan yükseltilebilir versiyonda Android 9.0 yazıyor. Kesin gözüyle bakabiliriz artık.

Ekli dosyalar

• IMG_20181025_000936.jpg
    IMG_20181025_000936.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 18

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Epey.com sitesinde planlanan yükseltilebilir versiyonda Android 9.0 yazıyor. Kesin gözüyle bakabiliriz artık.
Ona zaten kesin gözüyle bakıyorduk hocam. Android One projesinde üretilen cihazlara 2 sene boyunca güncelleme alma garantisi verilir. 2018 sonuna doğru Pie güncellemesi geleceği söylendi zaten.

Üst Alt