Yardım mi 9tpro BL kilidi sorunu

k3m1kk1r4n

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BURAK
Cihazım
PACE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
rom yok
Telefon Modeli
mi9t pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar öncelikle merhaba başıma talihsiz bir olay geldi 6 gün önce kendime mi9t pro aldım cihaz yurt dışı yeni çıkan miui 12 sürümünü mi flash pro ,Mi flashüzerinden yüklerken sağ alt taraftaki clean all yapmam gereken şey clean all and lock olarak seçili kaldı haliyle cihazın bootloader kilidi aktif hale geldi aksi gibi yükleme esnasında elektirikler de kesilince rom yüklemesi yarım kaldı şimdi cihaz recovery modda o bana bakıyor melül melül ben ona bootloader kilidini açmayı araştırdım net de ama bulamadım şimdi cihazın hem romu yok hem imei si :/
İşin daha kötü tarafıda pazartesi günü bana covid tanısı konuldu evden de dışarı çıkamıyorum.Başlıkta Sağlık personeli olduğumu belirtmemin sebeb acitasyon yada ilgi çekmek değil.Gerçekten tam anlamıyla işlerin aksi gittiği bir dönemdeyim evden dışarı çıkamıyorum hastayım ve telefonum bozuldu.Gerisini siz düşünün :D :D konu ile bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Arkadaşlar öncelikle merhaba başıma talihsiz bir olay geldi 6 gün önce kendime mi9t pro aldım cihaz yurt dışı yeni çıkan miui 12 sürümünü mi flash pro ,Mi flashüzerinden yüklerken sağ alt taraftaki clean all yapmam gereken şey clean all and lock olarak seçili kaldı haliyle cihazın bootloader kilidi aktif hale geldi aksi gibi yükleme esnasında elektirikler de kesilince rom yüklemesi yarım kaldı şimdi cihaz recovery modda o bana bakıyor melül melül ben ona bootloader kilidini açmayı araştırdım net de ama bulamadım şimdi cihazın hem romu yok hem imei si :/
İşin daha kötü tarafıda pazartesi günü bana covid tanısı konuldu evden de dışarı çıkamıyorum.Başlıkta Sağlık personeli olduğumu belirtmemin sebeb acitasyon yada ilgi çekmek değil.Gerçekten tam anlamıyla işlerin aksi gittiği bir dönemdeyim evden dışarı çıkamıyorum hastayım ve telefonum bozuldu.Gerisini siz düşünün :D :D konu ile bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Oyla:

k3m1kk1r4n

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BURAK
Cihazım
PACE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonda her hangi bir rom yada başka bişey yüklü olmadıgı için haliyle ayarlara girip usb hata ayıklama modunu açamıyorum onuda yapamadıgım için hiç bişey yapamıyorum sıkıntım o anlatamadım heralde

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Öncelikle geçmiş olsun hocam, covid 19 tanısı konuldu ise neden hastanede tedavi altında değilsinizde evinizdesiniz merak ettim :)
Cihazınıza gelecek olursak yükleme esnasında ekektriğin gittiğini ve işlemin yarım kaldığını söylediniz, BL kilidi kapanmamış olabilir, fastboot üzerinden recovery yüklemeyi denediniz mi?

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
telefonda her hangi bir rom yada başka bişey yüklü olmadıgı için haliyle ayarlara girip usb hata ayıklama modunu açamıyorum onuda yapamadıgım için hiç bişey yapamıyorum sıkıntım o anlatamadım heralde
Geçmiş olsun öncelikle mi flashdan driverları kurun

Oyla:

k3m1kk1r4n

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BURAK
Cihazım
PACE
Konular
1
Yaşım genç çok şükür semptomlar da hafif öksürük var sadece tedavi evde anlayacağınız hem şu tr de bulunan 22bin küsür hastanın en az 14 15 bini evde :)

BL kilidi kapalı denedim :(

Oyla:

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Öncelikle size çok geçmiş olsun. İnşallah hemencecik atlatırsınız ve ciddi bir şey olmaz. Allah şifa versin

Oyla:

k3m1kk1r4n

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BURAK
Cihazım
PACE
Konular
1
Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
teşekkür ederim mi flash dan driverları daha önce kurmuştum sonrasını bilmiyorum :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah razı olsun Teşekkür ettim çok
Adb driverlarını ve Qloader driverlarini kurun birde

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yaşım genç çok şükür semptomlar da hafif öksürük var sadece tedavi evde anlayacağınız hem şu tr de bulunan 22bin küsür hastanın en az 14 15 bini evde :)

BL kilidi kapalı denedim :(
Tekrar geçmiş olsun hocam, Zenex hocam ile özel mesaj üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Tekrar BL açabilmeniz için yetkili hesap gerekli sanırım.

Oyla:
Üst Alt