- Adım
- Erol
- Cihazım
- iPhone
- Konular
- 6
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 10.3.11
- Telefon Modeli
- 9t
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba arkadaşlar
Mi9t cihazım ile ilgili bir dizi sorum olacak,
Cihazımın bl kilidi açık ve magisk yüklü şuanda,
1- herhangi bir custom romu yüklerken magisk ve -varsa- içindeki modülleri kaldırmama gerek var mı?
2- şuan yok ama ileride imei işlemi gördükten sonra dikkat etmem gereken yükleme yöntemi nedir!? Twrpden format yapılınca yüklenen imei uçmuyor değil mi?
3- diyelim ki Android Q ve miui 11 yükledim herhangi bir miui 10 sürümüne dönerken ekstra yapmam gereken bir şey var mı?
4- global kararlıya istediğim zaman dönebiliyor muyum?
5- twrp ve imei işlemi görmüş cihaza güncellemeleri telefon içinden sistem güncelleme mi yoksa twrp üzerinden mi güncelleme yapıyorum?
Sabırla okuduğunuz için teşekkürler
Mi9t cihazım ile ilgili bir dizi sorum olacak,
Cihazımın bl kilidi açık ve magisk yüklü şuanda,
1- herhangi bir custom romu yüklerken magisk ve -varsa- içindeki modülleri kaldırmama gerek var mı?
2- şuan yok ama ileride imei işlemi gördükten sonra dikkat etmem gereken yükleme yöntemi nedir!? Twrpden format yapılınca yüklenen imei uçmuyor değil mi?
3- diyelim ki Android Q ve miui 11 yükledim herhangi bir miui 10 sürümüne dönerken ekstra yapmam gereken bir şey var mı?
4- global kararlıya istediğim zaman dönebiliyor muyum?
5- twrp ve imei işlemi görmüş cihaza güncellemeleri telefon içinden sistem güncelleme mi yoksa twrp üzerinden mi güncelleme yapıyorum?
Sabırla okuduğunuz için teşekkürler