Yardım mi 9t yi güncelleme yaptım twrp ekranı geliyo neyapmam lazım açılmıyor

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Telefondan indirin romu ?

2 wipe yapıp deneyin

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2 wipe yaptım sonuç alamadım.
Telefondan indirmem için açılması lazım hocam.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
2 wipe yaptım sonuç alamadım.
Telefondan indirmem için açılması lazım hocam.

Bu tarz durumlarda mevcut romu yükleyerek veri kaybı olmadan açma imkanı var ama sizin PC'ye erişiminiz yok, telefonda açılmadığına göre format data yapmanız lazım ama bu durumda da cihaz açılır mı emin değilim,son çare olarak format data yapmayı deneyin..

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Bu tarz durumlarda mevcut romu yükleyerek veri kaybı olmadan açma imkanı var ama sizin PC'ye erişiminiz yok, telefonda açılmadığına göre format data yapmanız lazım ama bu durumda da cihaz açılır mı emin değilim,son çare olarak format data yapmayı deneyin..
Format data en son düşüneceğim iş olsun hocam. Eve gidene kadar bir şey yapamacağım gibi. Yabancı forumlarda değil format data direk flashtool diyorlar. Çok şükür bu platform ve sizler varsınız da yardım ediyorsunuz en olurunu söyleyerek. Yalnız şu var ne yaparsam yapayım benim cihaz için konuşuyorum 5-6 saat ekran süresi verse de en optimum rom eu stabil hiç sorun yaşamıyorum. Öteki türlü tüm romlarda illa bir sorun çıkıyor. Çiçek gibi oldu dediğim sistem mesai sabahı gümledi. Sabah akıllı ağ muhabbetiyle uğraşmıştım o etti bunu eminim, çünkü sistemsel başka bir ayarla uğraşmadım.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Format data en son düşüneceğim iş olsun hocam. Eve gidene kadar bir şey yapamacağım gibi. Yabancı forumlarda değil format data direk flashtool diyorlar. Çok şükür bu platform ve sizler varsınız da yardım ediyorsunuz en olurunu söyleyerek. Yalnız şu var ne yaparsam yapayım benim cihaz için konuşuyorum 5-6 saat ekran süresi verse de en optimum rom eu stabil hiç sorun yaşamıyorum. Öteki türlü tüm romlarda illa bir sorun çıkıyor. Çiçek gibi oldu dediğim sistem mesai sabahı gümledi. Sabah akıllı ağ muhabbetiyle uğraşmıştım o etti bunu eminim, çünkü sistemsel başka bir ayarla uğraşmadım.

Akıllı ağ da bu sorun oluyor,ara ara telefonu açmayı deneyin açılabilir,bir daha akıllı ağ kullanmayın Yes~~

Pervin tekgöz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Pervin_1981
Cihazım
Xiaomi t9
Konular
0
Arkadaşin sorunu tarafımca çözülmüştur. İyi forumlar
Ya ben buradan hiç bir şey anlamadım arkadaşlar çok karışık telefonumu düşürdüm ekranı kirildi ancak müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum garantisi var yaptirabilirmiyim

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Akıllı ağ da bu sorun oluyor,ara ara telefonu açmayı deneyin açılabilir,bir daha akıllı ağ kullanmayın Yes~~
Hiç işim olmaz normalde ama nereden çıktıysa karşıma artık..
Ara ara deniyorum, twrp'ye atmadan önce siyah ekranda bekliyor bir süre, o esna da kapatma tuşuna basılı tutunca fark ettim ki kapatma yeniden başlatma menüsü normal şekilde geliyor. Oradan bir yerden güvenli moda alabilirim aslında telefonu hızlıca. Ama nasıl yapılıyordu hatırlamıyorum. Yeniden başlata mı basılı tutuyorduk ne yapıyorduk hiç aklımda değil. Bir kaç deneme yaptım da güvenli modu bulamadım.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Ya ben buradan hiç bir şey anlamadım arkadaşlar çok karışık telefonumu düşürdüm ekranı kirildi ancak müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum garantisi var yaptirabilirmiyim

Ücret karşılığı yapılır, telefon nedir ?

KeçiöRenLi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
System reboot yapın yeniden açılır telefonunuz .Yeniden rom kurmayın sıfırlanır yoksa ..

Üst Alt