- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Xiaomi mi5s
- Konular
- 1
Arkadaşlar merhaba. Yeni olarak Mi 9T 128 GB aldım. Sorguladım imei ile ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyor. Ve Xiaomi sitesinde orijinalliğini sorguladım ve Mi 9T yazdı. Cihaz güzel, daha önce de Mi 5S kullanıyordum, dokunmatiği bozulmuş olmasa o da güzel götürüyordu beni. - İlk olarak kurulumdan sonra Google Redmi K20 olarak gördü telefonu, band meselelerinden dolayı ürünün global olup olmadığını başka nasıl test edebilirim? - Yeni telefon olduğu için sorunu var mı yok mu diye tavsiye edeceğiniz testler ve yapılması gerekenler var mıdır? - Telefon Glacier Blue. Tanıtımlarda ve fotoğraflarda gördüğüm gördüğüm kadarıyla kırmızı üründe kırmızı, mavi üründe mavi tema var. Ama benim telefon mavi, tema kırmızı, anlamadım. Mavi temayı da bulamadım, yardımcı olabilir misiniz? - Ekran içi parmak izini okuturken saniyelik olarak kilit ekranının arkaplanındaki fotoğraf renk geçişi ya da titreme gibi anlık bir tepki veriyor. Yazılımsal mıdır? Sizde de var mı bu? Hepsini cevaplayabilirseniz sevinirim. |