Yardım mi 9t yakınlık sensör sorunu

ozhan59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozhan
Cihazım
Mi A2
Konular
3
merhaba arkadaşlar
telefonuma arama geldiğinde veya ben birini aradığımda farketmiyor çağrıyı karşı taraf sonlandırırsa ekran açılmıyor ekran tuş kilidine 2 kere basıp açmadan ekran gelmiyor.ama konuşurken telefonu kulağımdan uzaklaştırırsam ekran açılıyor normaldekonuşurken sorun yok .sadece karşı taraf kapatırsa bu sorunu yaşıyorum başka birinde aynı problem var mı acaba bu sorunu nasıl çözebilirim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Yazılımsal mı, donanımsal mı anlamak için, şunlara bi cevap yazın ki anlayalım.
Kullandığınız rom globalmi eu mu? Kararlı mı, beta mı? Hiç güncelleme yaptınız mı? Fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozhan59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozhan
Cihazım
Mi A2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal mı, donanımsal mı anlamak için, şunlara bi cevap yazın ki anlayalım.
Kullandığınız rom globalmi eu mu? Kararlı mı, beta mı? Hiç güncelleme yaptınız mı? Fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yurtiçi garantili global kararlı rom var aldığımdan beri 1 adet güncelleştirme geldi.içindeki bilgi ve datalar gidecek diye fabrika ayarlarına döndürmedim hiç

Oyla:

Ferhatkaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9t
Konular
7
merhaba arkadaşlar
telefonuma arama geldiğinde veya ben birini aradığımda farketmiyor çağrıyı karşı taraf sonlandırırsa ekran açılmıyor ekran tuş kilidine 2 kere basıp açmadan ekran gelmiyor.ama konuşurken telefonu kulağımdan uzaklaştırırsam ekran açılıyor normaldekonuşurken sorun yok .sadece karşı taraf kapatırsa bu sorunu yaşıyorum başka birinde aynı problem var mı acaba bu sorunu nasıl çözebilirim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
bende aynı problem vardı garantiye verdim yazılım attılar düzeldi. garanti varsa direk götürün. bende şuan problem yok

Oyla:

nedirhanx9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bedirhan
Cihazım
xiaomi mi9t
Konular
23
merhaba arkadaşlar
aynisi bende de var ama ben fark ettim sorunu kirilmaz cam kapatiyor sensoru dikkat et servise gondersen de cami kaldiricaklar

Oyla:

Ferhatkaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9t
Konular
7
aynisi bende de var ama ben fark ettim sorunu kirilmaz cam kapatiyor sensoru dikkat et servise gondersen de cami kaldiricaklar
Evet camı kaldırdılar yazılım atıp verdiler şuan koruma camıyla kullanıyorum bir haftadır hiç sorun yok. Hatta kendi kendine bildirim ekranı aşağı iniyodu o da geçmiş

Oyla:

nedirhanx9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bedirhan
Cihazım
xiaomi mi9t
Konular
23
Evet camı kaldırdılar yazılım atıp verdiler şuan koruma camıyla kullanıyorum bir haftadır hiç sorun yok. Hatta kendi kendine bildirim ekranı aşağı iniyodu o da geçmiş
iste dedigim gibi oldu xiaomi reis oyle bi yapmis gorunmuyor mubarek sensorler

Oyla:
Üst Alt