225225 Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Okan Cihazım Mi 9t Yaş 22 Konum Hatay Katılım 11 Nisan 2020 Konular 16 Mesajlar 71 Tepkime puanı 14 Puanları 8 5 Mayıs 2020 #1 Mi9t kullanıyorum bildirim gelince sadece titremesini ses çıkarmamasinu istiyorum. Böyle bir ayar var mıdır?
Mi9t kullanıyorum bildirim gelince sadece titremesini ses çıkarmamasinu istiyorum. Böyle bir ayar var mıdır?
semihsezer Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım semih Cihazım mi 6 Yaş 35 Konum bursa Katılım 30 Temmuz 2018 Konular 4 Mesajlar 107 Tepkime puanı 48 Puanları 28 5 Mayıs 2020 #2 225225' Alıntı: Mi9t kullanıyorum bildirim gelince sadece titremesini ses çıkarmamasinu istiyorum. Böyle bir ayar var mıdır? Genişletmek için tıkla ... hangi uygulamanın istiyorsan o şekilde olmasını uygulama ayarlarından bildirimlerden ayarlayabilirsin Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
225225' Alıntı: Mi9t kullanıyorum bildirim gelince sadece titremesini ses çıkarmamasinu istiyorum. Böyle bir ayar var mıdır? Genişletmek için tıkla ... hangi uygulamanın istiyorsan o şekilde olmasını uygulama ayarlarından bildirimlerden ayarlayabilirsin Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
225225 Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Okan Cihazım Mi 9t Yaş 22 Konum Hatay Katılım 11 Nisan 2020 Konular 16 Mesajlar 71 Tepkime puanı 14 Puanları 8 5 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 semihsezer' Alıntı: hangi uygulamanın istiyorsan o şekilde olmasını uygulama ayarlarından bildirimlerden ayarlayabilirsin Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ayarladım teşekkür ederim. Oyla: Oyla 0 Downvote
semihsezer' Alıntı: hangi uygulamanın istiyorsan o şekilde olmasını uygulama ayarlarından bildirimlerden ayarlayabilirsin Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ayarladım teşekkür ederim.