Yardım Mi 9T Telefon Kullanırken Pasife Alıp Tekrar Açınca Ekran Kilitlenmesi

nakata777

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Merhabalar,

Bu sabahtan itibaren telefonu kullanmama engel olan bu sorunla karşılaştım. Telefonu restart edip ilk açtığımda kilit ekranını kaydırıp, kullanmada bir sorun yok. Ancak telefonu pasife alıp, tekrar aktif kullanmaya çalıştığında kilidi yukarı kaydırıp, desen girişi yapamıyordum. Sonrasında fabrika ayarlarına geri dön dedim. Olmadı.

Deseni ve şifre girişini kaldırdım, olmadı. Yazılım geliştirici ayarlarından ek ayarları açıp, "kilit ekranını geç" seçeneğini seçtim. Pasife alıp, tekrar açınca direkt ana ekran gelmeye başladı. Ancak bu sefer de ana ekranda herhangi bir sağ sol yapma ya da herhangi bir app açamıyorum. Öyle kalıyor. Telefonu kapama düğmesine uzun basılı tutarak restart ettiğimde, ilk açılışta sorun olmuyor telefonu kullanabiliyorum. Ancak tekrar pasife alıp, yeniden aktife aldığımda telefon yine dokunmaya izin vermiyor. Lütfen konu ile ilgili yardımcı olur musunuz?

Nocturname

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Meslek
Xiaomi Store Manag
Konular
5
2 gündür bendede öyle bulabildin mi çözümü

Osmnipekk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Devlet Memuru
Konular
64
Merhabalar,

Bu sabahtan itibaren telefonu kullanmama engel olan bu sorunla karşılaştım. Telefonu restart edip ilk açtığımda kilit ekranını kaydırıp, kullanmada bir sorun yok. Ancak telefonu pasife alıp, tekrar aktif kullanmaya çalıştığında kilidi yukarı kaydırıp, desen girişi yapamıyordum. Sonrasında fabrika ayarlarına geri dön dedim. Olmadı.

Deseni ve şifre girişini kaldırdım, olmadı. Yazılım geliştirici ayarlarından ek ayarları açıp, "kilit ekranını geç" seçeneğini seçtim. Pasife alıp, tekrar açınca direkt ana ekran gelmeye başladı. Ancak bu sefer de ana ekranda herhangi bir sağ sol yapma ya da herhangi bir app açamıyorum. Öyle kalıyor. Telefonu kapama düğmesine uzun basılı tutarak restart ettiğimde, ilk açılışta sorun olmuyor telefonu kullanabiliyorum. Ancak tekrar pasife alıp, yeniden aktife aldığımda telefon yine dokunmaya izin vermiyor. Lütfen konu ile ilgili yardımcı olur musunuz?
Hangi sürüm yüklü cihazda. Sürüm düşürmeyi dene bi o sürümden kaynaklı olabilir.

nakata777

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Forumda aşağıdaki konudan miui sürümünü epeyce uğraşarak 12den 10a düşürdüm ama işe yaramadı maalesef. Telefon açıldıktan sonra, pasife çekip sonra aktife aldığımda yine dokunmatik özelliği kayboluyor. Restart ettiğimde pasife alana kadar yine sorun yok. Sorun değişmedi kısaca.

orjinal rom yükleme

nakata777

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu maalesef özel bir serviste ekran değiştirterek çözebildim. Bana 1000 TL ye mal oldu :(

Üst Alt