Yardım Mi 9T şifre ve parmak izi sorunum

feraklit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mekkiye
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Telefonumu yeni aldım ve iki aşamalı koruma olsun diye hem parmak izi hem şifre girişini aktif ettim ancak şu anda telefonum açılmıyor kilitlenmiş. Aramalara cevap veriyorum ancak telefonumun ekranını açamadığım için hiç bir işlemi yapamıyorum, acil yardım lütfen, lütfen, lütfen...

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Nasıl açılmıyor anlamadım. Zaten parmak izi tanıtmak için ekran desen kilidi veya şifre belirlemeniz gerekli. Bu normal birşey. Konuyu daha detaylı anlatın. Şifre doğru değil mi diyor yoksa ekran mı hiç açılmıyor?

Oyla:

feraklit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mekkiye
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl açılmıyor anlamadım. Zaten parmak izi tanıtmak için ekran desen kilidi veya şifre belirlemeniz gerekli. Bu normal birşey. Konuyu daha detaylı anlatın. Şifre doğru değil mi diyor yoksa ekran mı hiç açılmıyor?

Ekran hiç açılmıyor, şifre yanlış falan da demiyor anlamadım, müşteri hizmetleri de yardımcı olamadı KVK garantisi ile servise gidin diyor iki günlük telefon :(

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Ekran hiç açılmıyor, şifre yanlış falan da demiyor anlamadım, müşteri hizmetleri de yardımcı olamadı KVK garantisi ile servise gidin diyor iki günlük telefon :(
Kapatma tuşuna uzun basılı tutun cihaz kapanıp açılınca düzelmedi mi? Ayrıca ekran açılmıyor ise gelen çağrıya nasıl cevap veriyor sunuz?

Oyla:
Üst Alt