Soru Mi 9T sar değeri

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Vücut sar degeri AB

Baş sar degeri AB

Sar degeri biraz fazla degil mi ? Tamam çift sim vs diyeceksiniz ama vücut da yüksek , örnegin mia1 in baş 1.75 ama vücut düşük dü yada buna benzer çok durum var biri yüksek biri düşük şeklinde. Bazı kaynaklar tek sim kullanımında yarıya düşer diyor bazıları düşmez . Aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Ancak genel olarak hem baş hem kafa gerçekten sıkıntılı degerde degilmi her ikisi de. Bunu sürekli telefon kulllanan oyun için kullanan herkes için soruyorum.
Yoksa cihaza arada bir bakan birileri için sıkıntısız rakamlar.

Baş sar degeri telefon görüşmesi sırasındaki deger midir ? Vücut da normal kullanım mıdır ?

Mia1 i 3g hücresel veri ile uzun süre kullanımda baş ağrıları yaptığını biliyorum. O yüzden uzun süre kullanımda wifi uçuş modu yapıp kullandım..

Kergitli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
Mi9T
Konular
3
bunun kullanım şekliyle alakalı olduğunu düşünüyorum. günde 1-2 kez görüşme yapan bir insana çok etkisi olmaz.
ama günde 6 saat telefonla konuşan bu değerlere dikkat etmeli

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun kullanım şekliyle alakalı olduğunu düşünüyorum. günde 1-2 kez görüşme yapan bir insana çok etkisi olmaz.
ama günde 6 saat telefonla konuşan bu değerlere dikkat etmeli
Kesinlikle. Ben birde sürekli günde 5 saat falan elinde telefon internet de sörf yada oyun oynayan kısmı soruyorum özellikle.

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Vücut sar degeri AB

Baş sar degeri AB

Sar degeri biraz fazla degil mi ? Tamam çift sim vs diyeceksiniz ama vücut da yüksek , örnegin mia1 in baş 1.75 ama vücut düşük dü yada buna benzer çok durum var biri yüksek biri düşük şeklinde. Bazı kaynaklar tek sim kullanımında yarıya düşer diyor bazıları düşmez . Aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Ancak genel olarak hem baş hem kafa gerçekten sıkıntılı degerde degilmi her ikisi de. Bunu sürekli telefon kulllanan oyun için kullanan herkes için soruyorum.
Yoksa cihaza arada bir bakan birileri için sıkıntısız rakamlar.

Baş sar degeri telefon görüşmesi sırasındaki deger midir ? Vücut da normal kullanım mıdır ?

Mia1 i 3g hücresel veri ile uzun süre kullanımda baş ağrıları yaptığını biliyorum. O yüzden uzun süre kullanımda wifi uçuş modu yapıp kullandım..
Baş ağrıları, mide bulanması vs belirtileri yoksa, endişeye mahal yok, rahat olun

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt